Τουρκία: Ισόβια σε 104 κατηγορούμενους για συμμετοχή στην αποτυχημένο πραξικόπημα

turk

Άλλοι 21 άνθρωποι καταδικάστηκαν σε 20 χρόνια φυλάκιση για «προσβολή» του  Ερντογάν, ενώ άλλοι 31 σε 10 χρόνια και έξι μήνες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Σε ισόβια καταδίκασε τουρικό δικαστήριο 104 άτομα για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία, μία από τις μεγαλύτερες ποινές που έχουν επιβληθεί από εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με τη τουρκική εφημερίδα, το δικαστήριο της Σμύρνης επέβαλε σε 104 από τους 280 κατηγορουμένους την ποινή της «επιβαρυμένης» ισόβιας κάθειρξης, που είναι η αυστηρότερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί βάσει της τουρκικής νομοθεσίας, καθώς αυξάνει τον ελάχιστο χρόνο που πρέπει να μείνει κανείς στη φυλακή πριν μπορέσει να ζητήσει αναστολή.

Άλλοι 21 άνθρωποι καταδικάστηκαν σε 20 χρόνια φυλάκιση για εξύβριση του προέδρου Ερντογάν, ενώ άλλοι 31 καταδικάστηκαν σε 10 χρόνια και έξι μήνες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ftemp

Ορίστε, καμία θανατική ποινή. Καιρός να γυρίσουν σπίτια τους οι Τούρκοι στρατιωτικοί, και σαν άντρες να αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη στην χώρα τους. Αρκετά τους ταίσαμε.

εσένα τι σε κόφτει?

Τι συμφέροντα έχεις εσύ και μιλάς έτσι συριζοτρολάκι? Και τελικά... γιατί εσείς οι άνεργοι καφενόβιοι φαφλατάδες δεν περιορίζεστε στον φραπέ, στο τάβλι, και την πρέφα σας? Δεν είσαστε ικανοί για κάτι άλλο.

ftemp

Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας είναι συριζα; Τι είμαι τελικά; Τα ίδια με μένα δεν λένε και οι ακροδεξιοί; Δεν έχουν καμιά δουλειά εδώ δολοφόνοι εγκληματίες. Ούτε η χώρα μας προσφέρεται να περιθάλπει πραξικοπηματίες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης