Καταστροφικές πλημμύρες στην Ονδούρα

Καταστροφικές πλημμύρες στην Ονδούρα

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα στην Τεγκουσιγκάλπα, την πρωτεύουσα της Ονδούρας, και δέκα τραυματίστηκαν μετά την πτώση, που προκλήθηκε από σφοδρές βροχοπτώσεις, τεράστιων βράχων πάνω σε έξι κατοικίες, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα στην Τεγκουσιγκάλπα, την πρωτεύουσα της Ονδούρας, και δέκα τραυματίστηκαν μετά την πτώση, που προκλήθηκε από σφοδρές βροχοπτώσεις, τεράστιων βράχων πάνω σε έξι κατοικίες, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Στην περιοχή οι πυροσβέστες απομάκρυναν 1.600 ανθρώπους από 250 κατοικίες οι οποίες επλήγησαν από τις πλημμύρες σε φαράγγι. Στο φαράγγι αυτό συγκεντρώνονταν τα νερά των ασταμάτητων βροχών που πλήττουν την πρωτεύουσα και άλλες περιοχές της χώρας. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, ο 'Οσκαρ Τριμίριο, είπε ότι «τεράστιοι βράχοι αποκολλήθηκαν από την κορυφή ενός λόφου και συνετρίβησαν πάνω σε έξι σπίτια που βρίσκονταν στους πρόποδες του λόφου καταπλακώνοντας 11 ανθρώπους».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

british_airways

Το Φόρεϊν Όφις, στη σελίδα του με τις ταξιδιωτικές οδηγίες για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν την Αίγυπτο, αναφέρει ότι υπάρχει «αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατίας εναντίον της αεροπλοΐας»