Κτηνωδία: Πακιστανός ζήτησε να παντρευτεί την καλή του και ο πατέρας του... του έβγαλε τα μάτια!

Κτηνωδία: Πακιστανός ζήτησε να παντρευτεί την καλή του και ο πατέρας του... του έβγαλε τα μάτια!

Πατέρας και τέσσερα από τα αδέλφια του θύματος, κλείδωσαν τη μητέρα σε ένα άλλο δωμάτιο, έτσι ώστε να μην μπορεί να παρέμβει και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν ένα κουτάλι και ένα μαχαίρι για να φέρουν σε πέρας το αδιανόητο σχέδιο τους

Pakistan
Μόνο κτήνη θα μπορούσαν να προβούν σε μία τέτοια ενέργεια όπως αυτή που είδε το φως της δημοσιότητας στο Πακιστάν. Ένας άνθρωπος είδε ή μάλλον ένιωσε να του βγάζουν τα μάτια με ένα κουτάλι, ο ίδιος ο πατέρας και τα αδέλφια του. Γιατί; Άκουσον άκουσον: Επειδή ήθελε να παντρευτεί ένα κορίτσι της επιλογής του!

Ο Αμπντουλ Μπακί, 22 ετών, από το χωριό Νασιραμπάντ στην επαρχία Μπαχουσιστάν του Πακιστάν, είχε ζητήσει από την οικογένειά του να κάνει μια πρόταση αρραβώνα στη φίλη του.

Pakistan1


Το αίτημα όμως εξόργισε τον 70χρονο πατέρα του, Ντοστ Μουχαμάντ και τους τέσσερις αδελφούς του, Αμπντούλ Γκάνι, Αμπντούλ Σατάρ, Αμπντούλ Ρεχμάν και Αμπντούλ Καρίμ, οι οποίοι τον έδεσαν σε ένα δωμάτιο και του έβγαλαν τα μάτια! Κλείδωσαν τη μητέρα του σε ένα άλλο δωμάτιο έτσι ώστε να μην μπορεί να παρέμβη και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν ένα κουτάλι και ένα μαχαίρι για να φέρουν σε πέρας το αδιανόητο σχέδιο τους.

Κλείσιμο
Ο 22χρονος, ο οποίος είναι στο Jinnah Post Graduate Medical Center στο Καράτσι, δήλωσε: «Ζήτησα από τον πατέρα μου και τους αδελφούς μου να παντρευτώ ένα κορίτσι με το οποίο έχω σχέση. Ο πατέρας μου συμφώνησε πρώτα. Αλλά, τρεις ώρες αργότερα, πήγα σε ένα δωμάτιο με τον πατέρα μου και τους τέσσερις αδελφούς μου, όπου με έδεσαν σε ένα κρεβάτι και άρχισαν να μου βγάζουν τα μάτια μου. Συνέχισα να τους φωνάζω «τι κάνετε;», αλλά δεν άκουσαν.

Αναφέροντας το τραγικό περιστατικό, ο Μπακί είπε: «Ο πατέρας μου χρησιμοποίησε το πίσω μέρος ενός κουταλιού για να βγάλει το πρώτο μου μάτι. Είδα το μάτι μου να κουνιέται έξω από την θήκη. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να κόψει τις φλέβες.

«Όταν άφησαν το πρώτο μου μάτι, τους ζήτησα να με αφήσουν τώρα. Αλλά δεν με άκουσαν καθόλου και αφαιρέσαμε και το άλλο. Αφού τελείωσαν, τους παρακαλούσα να με αφήσουν, αλλά απάντησαν ότι θέλουν να είμαι παράδειγμα για άλλα αγόρια στο χωριό».

Pakistan2


Οι γείτονες ενημέρωσαν μερικά από τα άλλα αδέλφια του νεαρού σχετικά με το περιστατικό, που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Αφού μεταφέρθηκαν σε ειδικό νοσοκομείο στο Καράτσι, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να δει ξανά.

Ο αδελφός του, Abdul Gaffar, 24 ετών, ο οποίος δεν συμμετείχε στην επίθεση, δήλωσε: «Δεν ήμουν στο σπίτι όταν συνέβη το περιστατικό. Έλαβα μια κλήση από το γείτονά μου ότι κάτι τρέχει στο σπίτι. Εγώ αμέσως έσπευσα σπίτι και είδα σοκαρισμένος τον αδελφό μου να κλαίει από τον πόνο. Δεν είχαμε λεφτά στο σπίτι. Μερικοί φίλοι και γείτονες μας βοήθησαν με 35.000 ρουπίες (£ 224). Τον πήγαμε σε ένα νοσοκομείο στο Quetta όπου οι γιατροί μας είπαν ότι αν τον πάμε αμέσως στο Καράτσι, ίσως και να σωθεί το ένα του μάτι. Αλλά οι γιατροί στο νοσοκομείο Jinnah στο Καράτσι μας είπαν ότι δεν θα μπορέσει να δει ξανά».

Το περιστατικό έχει αναφερθεί στην αστυνομία και ο πατέρας του και δύο από τους αδελφούς του έχουν συλληφθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης