Τραμπ: Ποινή θανάτου για τους εγκληματίες που σκοτώνουν αστυνομικούς

19517384

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέθεσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης να «κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να υπερασπιστεί τις ζωές των αμερικανικών αρχών επιβολής του νόμου»

Την επιβολή της θανατικής ποινής σε εκείνους που καταδικάζονται για τη δολοφονία αστυνομικών, ζήτησε την Τρίτη, με δηλώσεις του, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη των ενστόλων που έχουν πέσει την ώρα του καθήκοντος.

«Οι εγκληματίες που σκοτώνουν τους αστυνομικούς μας, πρέπει να τιμωρούνται με τη θανατική ποινή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας πως οι επιθέσεις αυτές πρέπει να λήξουν τώρα.

Είπε επίσης ότι ανέθεσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης να «κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να υπερασπιστεί τις ζωές των αμερικανικών αρχών επιβολής του νόμου».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

@

Το ίδιο πρέπει να εφαρμοστεί και στην Ευρώπη, σκότωσες αστυνομικό δηλαδή τον υπερασπιστεί του νόμου, θάνατος, τελεία και παύλα.

Τά άλλα τα είπες;

Ποινή θανάτου για φονείς αστυνομικών. Μάλιστα. Ωραία. Για τους αστυνομικούς όμως που δολοφονούν εν ψυχρώ άοπλους ανθρώπους, η ακόμα και παραβάτες ακινητοποιημένους στο έδαφος (Υπάρχουν βίντεο) έχεις να πείς τίποτα βρε γελοίε; Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Ποιός θα σε πάρει στα σοβαρά βρέ σάχλα; Σκέτη μαντάρα είσαι, και πολλοί από αυτούς που σε ψήφισαν τώρα σε βρίζουν. Τίποτα δεν έκανες, παραφουσκωμένο ξόανο!

Victor

Ο αστυνομικός είναι στρατιώτης του κράτους και φροντίζει για την ασφάλεια μας. Δεν είναι ίσα και όμοια με τον κάθε λωποδύτη. Θα έπρεπε να είναι στη διακριτική ευχέρεια του αστυνομικού αν θα χρησιμοποιήσει όπλο και πότε.

ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ

ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ,ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΑΜΠ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

000_1JN4OE

Το μεγαλύτερο κόμμα της αριστεράς ψήφισε ομόφωνα, σε συνεδρίαση του επιτελείου του, να προτείνει στον πρόεδρο Σέρτζιο Ματαρέλα «να συγκροτήσει μια κυβέρνηση αλλαγής» με το M5S

openArms_italia

Η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Λουξεμβούργο και η Πορτογαλία θα στείλουν ομάδες τους για να καταγράψουν και να πάρουν συνεντεύξεις από τους μετανάστες - Την ίδια στιγμή, το Ocean Viking, το πλοίο που έχει διασώσει 356 μετανάστες στη Μεσόγειο, «εξακολουθεί να αναμένει απάντηση από τις ευρωπαϊκές χώρες»

3
pell-kardinal-ena

Η Αγία Έδρα βρίσκεται κοντά στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, αναφέρεται στην ανακοίνωση - Παραμένει καρδινάλιος ο Πελ - Τι είπε το θύμα του στην δίκη

abramov

Συνεργάτες και φίλοι του διάσημου επιχειρηματία, ιδρυτή του Μουσείου Ρωσικής Εικόνας, εκφράζουν τη θλίψη τους στα social media - Τι αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ για τον θάνατο του σημαντικού άνδρα

20