Τραμπ: Ποινή θανάτου για τους εγκληματίες που σκοτώνουν αστυνομικούς

19517384

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέθεσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης να «κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να υπερασπιστεί τις ζωές των αμερικανικών αρχών επιβολής του νόμου»

Την επιβολή της θανατικής ποινής σε εκείνους που καταδικάζονται για τη δολοφονία αστυνομικών, ζήτησε την Τρίτη, με δηλώσεις του, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη των ενστόλων που έχουν πέσει την ώρα του καθήκοντος.

«Οι εγκληματίες που σκοτώνουν τους αστυνομικούς μας, πρέπει να τιμωρούνται με τη θανατική ποινή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας πως οι επιθέσεις αυτές πρέπει να λήξουν τώρα.

Είπε επίσης ότι ανέθεσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης να «κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να υπερασπιστεί τις ζωές των αμερικανικών αρχών επιβολής του νόμου».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

@

Το ίδιο πρέπει να εφαρμοστεί και στην Ευρώπη, σκότωσες αστυνομικό δηλαδή τον υπερασπιστεί του νόμου, θάνατος, τελεία και παύλα.

Τά άλλα τα είπες;

Ποινή θανάτου για φονείς αστυνομικών. Μάλιστα. Ωραία. Για τους αστυνομικούς όμως που δολοφονούν εν ψυχρώ άοπλους ανθρώπους, η ακόμα και παραβάτες ακινητοποιημένους στο έδαφος (Υπάρχουν βίντεο) έχεις να πείς τίποτα βρε γελοίε; Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Ποιός θα σε πάρει στα σοβαρά βρέ σάχλα; Σκέτη μαντάρα είσαι, και πολλοί από αυτούς που σε ψήφισαν τώρα σε βρίζουν. Τίποτα δεν έκανες, παραφουσκωμένο ξόανο!

Victor

Ο αστυνομικός είναι στρατιώτης του κράτους και φροντίζει για την ασφάλεια μας. Δεν είναι ίσα και όμοια με τον κάθε λωποδύτη. Θα έπρεπε να είναι στη διακριτική ευχέρεια του αστυνομικού αν θα χρησιμοποιήσει όπλο και πότε.

ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ

ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ,ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΑΜΠ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kaso-mesa_2

«Θα ανακαλύψουμε τι συνέβη στη σορό σύντομα. Το DNA αποκτάται από το εσωτερικό της Τουρκίας. Φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει ανάγκη να ζητήσουμε από τη Σαουδική Αραβία δείγματα DNA προς το παρόν», δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος