Το σαρδάμ της Ιβάνκα στα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ

19509127

Η ίδια αντιλήφθηκε το λάθος της και φάνηκε -προς στιγμήν- να σαστίζει...

Viral έγινε ένα γλωσσικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε η «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, στα αποκαλυπτήρια της πέτρινης πινακίδας έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.

Η Ιβάνκα σε μία μόλις πρόταση κατάφερε να κάνει σαρδάμ

Ειδικότερα, είπε: «On behalf of the 45th President of the United States of America, we welcome you officially, and for the first time, to the Embassy of the United States, here in Jerusalem, the capital of Israel«.

Δηλαδή: «Εκ μέρους του 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, σας καλωσορίζουμε επίσημα, και για πρώτη φορά, στην πρεσβεία τω ν Ηνωμένων Πολιτειών, εδώ στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα του Ισραήλ«.

Όσο για το σαρδάμ, η όμορφη Ιβάνκα, αντί για United States of America, είπε United States ON America. Η ίδια αντιλήφθηκε το λάθος της και φάνηκε -προς στιγμήν- να σαστίζει.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Τραμπικός

Ε καλά δεν είναι σημαντικό. Άλλα είναι τα τρομερά προβλήματα και η αστάθεια που προκαλεί η παρανοική "πολιτική" του Τραμπάκουλα στην περιοχή. Και τα οποία θίγουν σαφώς τα συμφέροντα της Ευρώπης!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eklo09

61 εκατομμύρια Αιγύπτιοι αποφασίζουν για 25 σημαντικές συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, όπως για την παράταση της θητείας του προέδρου της χώρας σε έξι από τέσσερα χρόνια, τη θεσμοθέτηση ποσόστωσης 25% στην εκλογή των γυναικών στο Κοινοβούλιο

gallia_kitrina_gileka_art2

Τα κίτρινα γιλέκα διαδηλώνουν για 23ο Σάββατο στο Παρίσι - Οι διαδηλωτές πέταξαν πέταξαν πέτρες εναντίον αστυνομικών και έβαλαν φωτιά σε μοτοσικλέτες στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας - 110 προσαγωγές

21