Το σαρδάμ της Ιβάνκα στα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ

19509127

Η ίδια αντιλήφθηκε το λάθος της και φάνηκε -προς στιγμήν- να σαστίζει...

Viral έγινε ένα γλωσσικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε η «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, στα αποκαλυπτήρια της πέτρινης πινακίδας έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.

Η Ιβάνκα σε μία μόλις πρόταση κατάφερε να κάνει σαρδάμ

Ειδικότερα, είπε: «On behalf of the 45th President of the United States of America, we welcome you officially, and for the first time, to the Embassy of the United States, here in Jerusalem, the capital of Israel«.

Δηλαδή: «Εκ μέρους του 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, σας καλωσορίζουμε επίσημα, και για πρώτη φορά, στην πρεσβεία τω ν Ηνωμένων Πολιτειών, εδώ στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα του Ισραήλ«.

Όσο για το σαρδάμ, η όμορφη Ιβάνκα, αντί για United States of America, είπε United States ON America. Η ίδια αντιλήφθηκε το λάθος της και φάνηκε -προς στιγμήν- να σαστίζει.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Τραμπικός

Ε καλά δεν είναι σημαντικό. Άλλα είναι τα τρομερά προβλήματα και η αστάθεια που προκαλεί η παρανοική "πολιτική" του Τραμπάκουλα στην περιοχή. Και τα οποία θίγουν σαφώς τα συμφέροντα της Ευρώπης!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bartho

Ο Προκαθημενος της Ορθοδοξίας αναφέρθηκε και στο θέμα της Εκκλησίας της Ουκρανίας τονίζοντας ότι είναι η σειρά της να λάβει την Αυτοκεφαλία γιατί το δικαιούται

fish

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, στο έγγραφο με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 2018, το οποίο απευθύνεται προς τις αντίστοιχες διευθύνσεις Αγροτικής Πολιτικής των νομαρχιών της Αδριανούπολης, Δαρδανελίων, Μπαλίκεσίρ, Αϊδινίου, Μούγλας και Σμύρνης ορίζεται συγκεκριμένα:

hasan_rohani_1

Η χθεσινή επίθεση ήταν μία από τις χειρότερες που έχουν διαπραχθεί εναντίον των Φρουρών της Επανάστασης, του επίλεκτου σώματος του ιρανικού στρατού, και αναμένεται να οξύνει την ένταση μεταξύ του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας