Κίνα: Αρουραίοι «απειλούν» τεράστιες εκτάσεις βοσκοτόπων

aroy_28342

 Προκαλώντας οικονομικές απώλειες σε αγρότες και κτηνοτρόφους - Μάχη κατά της μάστιγας δίνουν οι αρχές 

Πάνω από 40 εκατ. στέμματα βοσκοτόπων στην Εσωτερική Μογγολία απειλούνται από τους χιλιάδες αρουραίους που έχουν κάνει την εμφάνισή τους από τις αρχές Μαρτίου στην περιοχή, προκαλώντας οικονομικές απώλειες σε αγρότες και κτηνοτρόφους. Σε κάποιες περιοχές οι αρουραίοι έχουν καταστρέψει τα λιβάδια, τρώγοντας το γρασίδι και προκαλώντας καταστροφές με το σκάψιμο που κάνουν στη γη.

Η κεντρική κυβέρνηση χορήγησε μία επιδότηση ύψους 12 εκατ. γιουάν (1,9 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) για την αντιμετώπιση αυτής της μάστιγας. Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι συμμετείχαν στην επιχείρηση για την καταπολέμηση των αρουραίων, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως δηλητηριώδη σπρέι και παγίδες κυνηγιού.

Η πρόσφατη επίμονη ξηρασία προκάλεσε το φαινόμενο αυτό καθώς οι αρουραίοι εξαπλώνονται σε παρόμοιες συνθήκες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

parlamentarium

H τροπολογία καθιστά δυνατή την επιβολή οικονομικών κυρώσεων όταν πολιτικά κόμματα παραβιάζουν τους κανόνες προστασίας δεδομένων προσκοπικού χαρακτήρα των Ευρωπαίων πολιτών

erdogan_main01

Ο Τούρκος πρόεδρος εξύμνησε την Οθωμανική Αυτοκρατορία, την  κουλτούρα και τον πολιτισμό, τονίζοντας ότι «Εμείς αναστηλώσαμε τα ιστορικά μνημεία σε Βοσνία - Ερζεγοβίνη και... "Μακεδονία"»

6
20571660

Οι Συντηρητικοί «αντάρτες» προσφέρουν σωσίβιο στην πρωθυπουργό - Βουλευτές καταρτίζουν πρόταση για αναβολή της διαδικασίας αποχώρησης - Υπάρχει χρόνος για διαπραγματεύσεις λέει το Βερολίνο - Σφοδρή επίθεση από Κόρμπιν - «Πρέπει να εφαρμόσουμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος» λέει η Μέι

2