Ιταλικά ΜΜΕ: Ο νέος πρωθυπουργός θα μπορούσε να είναι κάποιο ανεξάρτητο πρόσωπο

italia

Τι λέει στενός σύμβουλος του ηγέτη του Κινήματος Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο στην Corriere della Sera

Ο επόμενος πρωθυπουργός της Ιταλίας θα μπορούσε να είναι κάποιο ανεξάρτητο πρόσωπο και όχι μέλος είτε του Κινήματος Πέντε Αστέρων είτε της Λέγκας, ενώ η νέα κυβέρνηση πιθανόν να ορκιστεί την επόμενη εβδομάδα, αν όλα κυλήσουν ομαλά, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του ένα υψηλόβαθμο στέλεχος των 5 Αστέρων.

«Ένα από τα σενάρια είναι να επιλέξουμε ένα τρίτο πρόσωπο, προβεβλημένο και εμπιστοσύνης τόσο για τους ιταλούς πολίτες όσο και για τους διεθνείς εταίρους της χώρας», δήλωσε ο Βιντσέντζο Σπανταφόρα, ένας στενός σύμβουλος του ηγέτη του Κινήματος Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο στην Corriere della Sera.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DsYpmkjXoAIUcFq

Ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση - Δολοφόνησε τα θύματα στο σπίτι τους, μετέφερε τα πτώματα σε μια περιοχή με κοιτάσματα πετρελαίου, έθαψε τη σύζυγό σε έναν ρηχό τάφο και πέταξε τις σορούς των παιδιών του σε διαφορετικές δεξαμενές πετρελαίου!

putin_ole

«Είμαστε έτοιμοι να διεξάγουμε διάλογο με τους Αμερικάνους εταίρους μας σε αυτό το κομβικό θέμα και ελπίζουμε ότι θα το εξετάζουν με πλήρη υπευθυνότητα», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος

1