Δύο έτη με αναστολή στην τραγουδίστρια που μετέδωσε τον ιό του AIDS

Δύο έτη με αναστολή στην τραγουδίστρια που μετέδωσε τον ιό του AIDS

"Λυπάμαι από την καρδιά μου. Θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω", δήλωσε η Γερμανίδα σε δικηγόρους και στον εισαγγελέα....

Σε δυο χρόνια φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε η τραγουδίστρια Νάντζα Μπενάισα η οποία κατηγορήθηκε πως μόλυνε το σύντροφό της με τον ιό του AIDS γνωρίζοντας πως είναι φορέας.

"Έδειξε ότι έχει συνείδηση του λάθους της", είπε στα μέσα ενημέρωσης ο Πέτερ Λιεσενφελντ, εισαγγελέας του δικαστηρίου στο Ντάρμσταντ.

"Λυπάμαι από την καρδιά μου. Θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω", δήλωσε η Γερμανίδα σε δικηγόρους και στον εισαγγελέα.

Η Γερμανίδα είναι μέλος στο συγκρότημα No Angels που απαρτίζεται από γυναίκες ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκε ιδιαίτερα νευρική ενώ το βλέμμα της ήταν χαμένο.

"Ελπίζω ότι κάποια μέρα θα μπορέσω και πάλι να δω τον παλιό μου φίλο σε ένα ουδέτερο μέρος. Ξέρω ότι δεν μπορεί να με συγχωρήσει", κατέληξε η καλλιτέχνιδα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

merkelina

Μετά τις βαριές απώλειες που υπέστη το αδελφό βαυαρικό κόμμα της CDU, η Ένωση Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), την περασμένη εβδομάδα, οι δημοσκοπήσεις υποδεικνύουν ότι και το κόμμα της καγκελαρίου θα δει το ποσοστό του να πέφτει πολύ την 28η Οκτωβρίου