Δύο έτη με αναστολή στην τραγουδίστρια που μετέδωσε τον ιό του AIDS

Δύο έτη με αναστολή στην τραγουδίστρια που μετέδωσε τον ιό του AIDS

"Λυπάμαι από την καρδιά μου. Θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω", δήλωσε η Γερμανίδα σε δικηγόρους και στον εισαγγελέα....

Σε δυο χρόνια φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε η τραγουδίστρια Νάντζα Μπενάισα η οποία κατηγορήθηκε πως μόλυνε το σύντροφό της με τον ιό του AIDS γνωρίζοντας πως είναι φορέας.

"Έδειξε ότι έχει συνείδηση του λάθους της", είπε στα μέσα ενημέρωσης ο Πέτερ Λιεσενφελντ, εισαγγελέας του δικαστηρίου στο Ντάρμσταντ.

"Λυπάμαι από την καρδιά μου. Θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω", δήλωσε η Γερμανίδα σε δικηγόρους και στον εισαγγελέα.

Η Γερμανίδα είναι μέλος στο συγκρότημα No Angels που απαρτίζεται από γυναίκες ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκε ιδιαίτερα νευρική ενώ το βλέμμα της ήταν χαμένο.

"Ελπίζω ότι κάποια μέρα θα μπορέσω και πάλι να δω τον παλιό μου φίλο σε ένα ουδέτερο μέρος. Ξέρω ότι δεν μπορεί να με συγχωρήσει", κατέληξε η καλλιτέχνιδα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

macron_main2

Διχασμένο το γαλλικό κοινό σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις - Τίποτα δεν προδικάζει το τέλος της διαμαρτυριών από τα κίτρινα γιλέκα - Αποτυπώνοντας το κλίμα μετά τις εξαγγελίες του Γάλλου προέδρου, η «Liberation» γράφει: «Σας κατάλαβα- λίγο»