Παραμένει... ερωτοχτυπημένος ο 79χρονος ιερέας που του έφαγε το σπίτι ο 24χρονος Ρουμάνος σύζυγός του

Παραμένει... ερωτοχτυπημένος ο 79χρονος ιερέας που του έφαγε το σπίτι ο 24χρονος Ρουμάνος σύζυγός του

Δηλώνει αποφασισμένος να τα ξαναβρούν και υπόσχεται να του αφήσει ό,τι του έχει απομείνει στη διαθήκη του

erotoxtipimenos
Η ιστορία του ηλικιωμένου πρώην εφημέριου από την Αγγλία που έμεινε άστεγος όταν πούλησε το σπίτι του για να αγοράσει ένα πολυτελές διαμέρισμα στου Βουκουρέστι για τον νεαρό Ρουμάνο σύζυγό του, έκανε τον γύρο του διαδικτύου στα τέλη της περασμένης χρονιάς.

Η τεράστια διαφορά ηλικίας των δύο ανδρών και ο ωμός τρόπος με τον οποίο ο 24χρονος Ρουμάνος εκμεταλλεύτηκε τον 79χρονο, αφήνοντάς τον τελικά «στον άσο» είχε σοκάρει τη βρετανική κοινή γνώμη.

Το πιο απίστευτο στοιχείο όμως στην όλη υπόθεση είναι ότι ο ηλικιωμένος πρώην ιερέας όχι μόνο έχει συγχωρήσει τον... άσωτο σύζυγό του αλλά πλέον δηλώνει αποφασισμένος να τα ξαναβρούν, ενώ υπόσχεται να του αφήσει στη διαθήκη του και όσα λίγα του απομένουν.



Ο 79χρονος Φίλιπ Κλέμεντς είχε γνωρίσει τον 24χρονο Φλορίν Μάριν, μέσω ενός site γνωριμιών στο διαδίκτυο, λίγο καιρό μετά την συνταξιοδότησή του. Ο ηλικιωμένος άνδρας ερωτεύτηκε με πάθος τον νεαρό και του έκανε πρόταση γάμου λίγο καιρό μετά την πρώτη τους επαφή. Τυφλωμένος από τον έρωτα, δέχτηκε να υποκύψει στις συνεχείς παρακλήσεις του αγαπημένου του να μετακομίσουν στο Βουκουρέστι. Έτσι, πούλησε το σπίτι του αξίας 214.000 λιρών στο Κεντ και αγόρασε ένα πολυτελές διαμέρισμα στη ρουμανική πρωτεύουσα, φυσικά στο όνομα του νεαρού.

Κλείσιμο
Ωστόσο, λίγο καιρό μετά τη μετακόμιση του ζευγαριού στη Ρουμανία, η σχέση τους άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Σύντομα ο 24χρονος άρχισε να παραμελεί τον σύζυγό του, βγαίνοντας μόνος του για κλάμπινγκ ή ποτό και επιστρέφοντας τα ξημερώματα στο κρεβάτι τους. «Ένιωθα απομονωμένος μακριά από τους φίλους μου και πολύ μόνος επειδή δεν μιλούσα τη γλώσσα. Εκείνος μου έλεγε ότι είμαι πολύ μεγάλος για να βγαίνω μαζί του για κλάμπινγκ. Εγώ διαφωνούσα αλλά τον εμπιστευόμουν», λέει ο ηλικιωμένος. Όπως εξηγεί, η τελική ρήξη στη σχέση τους επήλθε λίγες μέρες αφότου έπεσαν οι τελικές υπογραφές για την αγορά του σπιτιού.



«Έγινε ένας μεγάλος καυγάς και χωρίσαμε. Μετά με πήγε ο ίδιος στο αεροδρόμιο. Αγόρασα το σπίτι στο όνομά του επειδή ήθελα να είναι εξασφαλισμένος μετά τον θάνατό μου. Έδειχνε να εκτιμά πολύ τη χειρονομία μου αλλά δεν ήξερα ότι θα χωρίζαμε τόσο γρήγορα», είπε στην Daily Mail ο 79χρονος μετά την επιστροφή του στο Κεντ.

Αρκετούς μήνες μετά την περιπέτειά του, ο κ. Κλέμεντς παραμένει ερωτοχτυπημένος με τον νεαρό. Μιλώντας στην Daily Mail εξέφρασε ξανά τις ελπίδες του να τα ξαναβρούν και μοιράστηκε την απόφασή του να κάνει τον 24χρονο τον μοναδικό του κληρονόμο.

«Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Θα κλείσω τα 80 τον Αύγουστο και θέλω να τον εξασφαλίσω. Είναι ο μόνος στον οποίο μπορώ να αφήσω την περιουσία μου. Με τα αδέρφια μου έχω αποξενωθεί και δεν χρειάζονται τα πράγματά μου. Αν πάνε καλά τα πράγματα μεταξύ μας, θα του αφήσω τα πάντα στη διαθήκη μου» είπε ο πρώην εφημέριος στη βρετανική εφημερίδα.



Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο νεαρός Μάριν, εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε ο παράξενος γάμος του, έχει εξελιχθεί σε ένα είδος σελέμπριτι στη Ρουμανία, και έχει εμφανιστεί ως προσκεκλημένος σε διάφορες εκπομπές.

Σε μία από αυτές μάλιστα είχε δηλώσει ότι έχει βρει έναν νέο αγαπημένο, που είναι πλουσιότερος από τον εν διαστάσει σύζυγό του.

Why Rev Philip Clements gave life savings to male model


«Αυτή η ιστορία ήταν κατασκευασμένη από τα ρουμανικά ΜΜΕ. Η εκπομπή είχε κανονίσει να γνωριστεί με αυτόν τον άνδρα. Ακόμα κι αν ήταν κάποτε μαζί, πλέον έχουν χωρίσει», δηλώνει ο 79χρονος που είναι σίγουρος πως η επανένωσή του με τον Ρουμάνο είναι απλά ζήτημα χρόνου. Όπως αποκάλυψε, τον περασμένο μήνα ταξίδεψαν μαζί με τον νεαρό στην Ισπανία για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους και έχουν σχέδια να ξαναβρεθούν τον Σεπτέμβριο για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της νέας τους ζωής μαζί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης