O γιος της Μία Φάροου «καίει» τον γενικό εισαγγελέα της Νέας Υόρκης

O γιος της Μία Φάροου «καίει» τον γενικό εισαγγελέα της Νέας Υόρκης

Μετά τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν,  ο Ρόναν Φάροου «ξεσκέπασε» τον Έρικ Σνάιντερμαν -  O δημοσιογράφος Ρόναν Φάροου είναι ο ενορχηστρωτής της εκστρατείας #MeΤoo

17900632
Μέσα σε έξι μήνες, ο 30χρονος Ρόναν Φάροου, δικηγόρος, ακτιβιστής και δημοσιογράφος, «ξεσκέπασε» δεκάδες ιστορίες γυναικών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον σκηνοθέτη του Χόλιγουντ και τον γενικό εισαγγελέα της Νέας Υόρκης.

Ο «ενορχηστρωτής» του κινήματος #MeToo «έκαψε» δύο ισχυρούς:τον Χάρβει Γουάινσταϊν και τον Έρικ Σνάιντερμαν.

Ο Γενικός Εισαγγελέας παραιτήθηκε μετά τις καταγγελίες


Τα τελευταία δύο 24ωρα, η εισαγγελία του Μανχάταν ερευνά τις καταγγελίες τεσσάρων γυναικών σε βάρος του γενικού εισαγγελέα της Νέας Υόρκης Έρικ Σνάιντερμαν, ο οποίος παραιτήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού ρεπορτάζ στο περιοδικό «New Yorker». Ειδικότερα, το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Σνάιντερμαν, ο οποίος εμφανιζόταν ως ένθερμος υποστηρικτής του κινήματος #ΜeΤoo, είχε βιαιοπραγήσει εναντίον των γυναικών αυτών. Οι γυναίκες άνοιξαν την.... καρδιά τους στον γοητευτικότατο δημοσιογράφο του περιοδικού που δεν είναι από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ γιο της Μία Φάροου, Ρόναν Φάροου.

Οι γυναίκες του εμπιστεύτηκαν ότι τις είχε χτυπήσει, ότι είχε προσπαθήσει να τις στραγγαλίσει κι ότι της είχε απειλήσει φραστικά. Ταυτόχρονα τον περιέγραψαν ως βίαιο πότη, ο οποίος έβγαινε εκτός ελέγχου αφού το αλκοόλ έρεε στις φλέβες του άφθονο.


Τιμήθηκε με Πούλιτζερ για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν
Κλείσιμο


Στα μέσα Απριλίου, ο Ρόναν Φάροου τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ, το σημαντικότερο δημοσιογραφικό βραβείο στις ΗΠΑ για την αποκάλυψη του σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται ο παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Ο Ρόναν, γιος του Γούντι Άλεν και της Μία Φάροου, έχει δημοσιεύσει και πολλά άρθρα στο περιοδικό «New Yorker» για σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Πολύ, πολύ, πολύ περήφανη για τον @RonanFarrow», έγραψε η ηθοποιός και μητέρα του στο Twitter.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης