Κίνα: Αυτοματοποιημένη γραμμή χωρίς οδηγό στο μετρό του Πεκίνου

4981450

Η λειτουργία της γραμμής θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένη – Αναμένεται ότι θα είναι έτοιμη το 2021 

Συρμούς χωρίς οδηγό θα διαθέτει μία γραμμή που θα αποκτήσει το μετρό του Πεκίνου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Επιτροπής Εποπτείας και Διοίκησης Κρατικών Περιουσιακών Στοιχείων του Κρατικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για τη γραμμή 12, με μήκος 29,4 χιλιομέτρων και 21 σταθμούς, ενώ συνδέει το ανατολικό με το δυτικό τμήμα της κινεζικής πρωτεύουσας. Η γραμμή αναμένεται να είναι έτοιμη το 2021.

Η λειτουργία της γραμμής θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, ενώ θα χρησιμοποιηθεί ένα σύστημα σηματοδότησης της κινεζικής εταιρίας CRSC.

Η κατασκευή γραμμών του μετρώ εντάσσεται στο συνολικότερο σχέδιο του Πεκίνου να περιορίσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη. Έως τα τέλη του 2017, το σύστημα μετρό της πόλης είχε μήκος 608 χιλιομέτρων, ενώ έως το 2018, θα φθάσει τα 630 χιλιόμετρα. Το Πεκίνο διαθέτει σήμερα 22 γραμμές μετρό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fish

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, στο έγγραφο με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 2018, το οποίο απευθύνεται προς τις αντίστοιχες διευθύνσεις Αγροτικής Πολιτικής των νομαρχιών της Αδριανούπολης, Δαρδανελίων, Μπαλίκεσίρ, Αϊδινίου, Μούγλας και Σμύρνης ορίζεται συγκεκριμένα:

hasan_rohani_1

Η χθεσινή επίθεση ήταν μία από τις χειρότερες που έχουν διαπραχθεί εναντίον των Φρουρών της Επανάστασης, του επίλεκτου σώματος του ιρανικού στρατού, και αναμένεται να οξύνει την ένταση μεταξύ του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας