Κίνα: Αυτοματοποιημένη γραμμή χωρίς οδηγό στο μετρό του Πεκίνου

4981450

Η λειτουργία της γραμμής θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένη – Αναμένεται ότι θα είναι έτοιμη το 2021 

Συρμούς χωρίς οδηγό θα διαθέτει μία γραμμή που θα αποκτήσει το μετρό του Πεκίνου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Επιτροπής Εποπτείας και Διοίκησης Κρατικών Περιουσιακών Στοιχείων του Κρατικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για τη γραμμή 12, με μήκος 29,4 χιλιομέτρων και 21 σταθμούς, ενώ συνδέει το ανατολικό με το δυτικό τμήμα της κινεζικής πρωτεύουσας. Η γραμμή αναμένεται να είναι έτοιμη το 2021.

Η λειτουργία της γραμμής θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, ενώ θα χρησιμοποιηθεί ένα σύστημα σηματοδότησης της κινεζικής εταιρίας CRSC.

Η κατασκευή γραμμών του μετρώ εντάσσεται στο συνολικότερο σχέδιο του Πεκίνου να περιορίσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη. Έως τα τέλη του 2017, το σύστημα μετρό της πόλης είχε μήκος 608 χιλιομέτρων, ενώ έως το 2018, θα φθάσει τα 630 χιλιόμετρα. Το Πεκίνο διαθέτει σήμερα 22 γραμμές μετρό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eklo09

61 εκατομμύρια Αιγύπτιοι αποφασίζουν για 25 σημαντικές συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, όπως για την παράταση της θητείας του προέδρου της χώρας σε έξι από τέσσερα χρόνια, τη θεσμοθέτηση ποσόστωσης 25% στην εκλογή των γυναικών στο Κοινοβούλιο

gallia_kitrina_gileka_art2

Τα κίτρινα γιλέκα διαδηλώνουν για 23ο Σάββατο στο Παρίσι - Οι διαδηλωτές πέταξαν πέταξαν πέτρες εναντίον αστυνομικών και έβαλαν φωτιά σε μοτοσικλέτες στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας - 110 προσαγωγές

17