Βρετανία: «Αποκαθηλώθηκε» το πορτρέτο της Τερέζα Μέι από την Οξφόρδη

theresa_may

Κατέβασαν το πορτρέτο της πρωθυπουργού της Βρετανίας για να το προστατεύσουν από διαμαρτυρίες φοιτητών – Γύρω από τη φωτογραφία της είχαν γράψει επικριτικά μηνύματα 

Στην «αποκαθήλωση» του πορτρέτου της Τερέζα Μέι προχώρησε το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, προκειμένου να το προστατεύσει από τις διαμαρτυρίες φοιτητών.

Η φωτογραφία της πρωθυπουργού βρισκόταν στους τοίχους του διάσημου πανεπιστημίου, ως μέρος εορτασμών για τις γυναίκες που σπούδασαν στην Οξφόρδη. Όμως, γύρω από το πορτρέτο, κάποιοι είχαν τοποθετήσει επικριτικά μηνύματα για θέματα όμως η μετανάστευση και το Brexit.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο του πανεπιστημίου, η απόφαση να απομακρυνθεί το πορτρέτο της Μέι «δεν έχει να κάνει με την πολιτική». Αντίθετα, η αποκαθήλωση έγινε για να το προστατεύσουν από «κυρίως χιουμοριστικά, σατιρικά μηνύματα».

Την προηγούμενη εβδομάδα, η κυβέρνηση Μέι υποσχέθηκε να προστατεύσει τον ελεύθερο λόγο στο πανεπιστήμιο. Πάνω από το πορτρέτο της Μέι στην Οξφόρδη κάποιος έγραψε: «Ελεύθερος χώρος- μοιραστείτε τις σκέψεις σας».

Το πορτρέτο βρισκόταν στη σχολή γεωγραφίας, ως μέρος μιας σειράς φωτογραφιών για «εξαιρετικές γυναίκες αποφοίτους» του τμήματος».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

έλεος!

Η υστερική αριστερά δεν ανέχεται τίποτα πέρα από τις δικές της ανοησίες. Δυστυχώς η μαλθακή δεξιά έχει γίνει καρπαζοεισπράκτορας των άγριων αριστερών σε όλη τη δύση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

donald

«Πόλεμο των άστρων» αλά Ρόναλντ Ρήγκαν επιθυμεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνοντας ένα φιλόδοξο εξοπλιστικό πρόγραμμα με ασπίδα προστασίας στο διάστημα. Για ουτοπικό στόχο μιλούν πολιτικοί επιστήμονες

polish

Μεταξύ των 3.500 ανθρώπων που πάρεστησαν στην τελετή στη Βασιλική της Θεοτόκου ήταν ο πρόεδρος της χώρας Αντρέι Ντούντα, ο πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ