Βίντεο: Τούρκος κομμωτής κουρεύει βάζοντας φωτιά στα μαλλιά των πελατών του

Βίντεο: Τούρκος κομμωτής κουρεύει βάζοντας φωτιά στα μαλλιά των πελατών του

Ο λόγος για τον Kadir Demirel, ο οποίος διατηρεί κομμωτήριο στην Ολλανδία

4BC2897700000578-5681615-image-a-18_1525249703082
Τον γύρο του κόσμου κάνει ένας κομμωτής από την Τουρκία, ο οποίος επιλέγει να κουρεύει τους πελάτες του, βάζοντας ...φωτιά στα μαλλιά τους.



Ο λόγος για τον Kadir Demirel, ο οποίος διατηρεί κομμωτήριο στην Ολλανδία, και έχει γίνει διάσημος για τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο κουρεύει. Ο κομμωτής αντί να κόβει τα μαλλιά με ψαλίδι, επιλέγει να βάζει φωτιά, αφού πρώτα τοποθετεί απάνω τους εύφλεκτο υγρό. Ενώ τα μαλλιά φαίνεται να καίγονται, ο Demirel τα χτενίζει.

Maverick Barber Cuts Hair Using Fire


Ο 39χρονος κομμωτής εξηγεί πως: «Έμαθα την τεχνική κατά τη διάρκεια της κομμωτικής μου εκπαίδευσης στην Τουρκία. Παραδοσιακά ήταν ένας τρόπος για να καίγονται οι ψείρες, όταν δεν λειτουργούσε κάποια άλλη θεραπεία, ενώ χρησιμοποιούνταν για να δοθεί στιλ στα μαλλιά, όταν δεν υπήρχαν ακόμα συσκευές όπως το πιστολάκι μαλλιών»
Κλείσιμο
. Ο ίδιος υποστήριξε πως το χρησιμοποιεί για να κάψει τις νεκρές ή τρίχες, καθώς οι υγιείς τρίχες δεν τραυματίζονται από αυτήν την τεχνική.



Όσο για το εύλογο ερώτημα του αν οι πελάτες του φοβούνται, ο «καινοτόμος» κομμωτής απαντά: «Οι πελάτες μου δεν φοβούνται γιατί με εμπιστεύονται και δεν είναι επώδυνο. Ένας από τους πελάτες μου είναι μόλις επτά ετών, ενώ ένας άλλος είναι οκτώ».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως διδάσκει την ιδιαίτερη τεχνική και σε άλλους κομμωτές, αλλά συστήνει να μην το χρησιμοποιεί κάποιος που δεν έχει λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης