Απώλειες για τη Wall με «οδηγό» τις τηλεπικοινωνίες

Απώλειες για τη Wall με «οδηγό» τις τηλεπικοινωνίες

Στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, η McDonald's κατέγραψε άνοδο 4,1% μετά τα καλύτερα των αναμενόμενων έσοδα

f6d397c486063_XL
Διέγραψαν τα πρωινά κέρδη οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street τη Δευτέρα, με τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών να καταγράφει τη μεγαλύτερη πτώση.

Ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,61% στις 24.163 μονάδες, με τις τηλεπικοινωνίες να καταγράφουν απώλειες 2%, καθώς τα νέα για την εξαγορά της Sprint από την T-Mobile έναντι 26 δισ. δολαρίων, πυροδότησαν αρχικά την άνοδο, ωστόσο οι αναλυτές είναι επιφυλακτικοί για το κατά πόσο οι δύο εταιρείες θα λάβουν την έγκριση των ομοσπονδιακών Αρχών.

Ο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,82% στις 2.648 μονάδες, με τη Boeing να καταγράφει τη μεγαλύτερη πτώση. Απώλειες 0,75% στις 7.066 μονάδες για τον Nasdaq, με «οδηγό» τη Microsoft (-2,4%).

Στο «μέτωπο» των deals, η εταιρεία logistics Prologis εξαγοράζει την DCT Industrial Trust έναντι 8,4 δισ. δολάριων, ενώ η Marriott Vacations εξαγοράζει την αντίπαλη ILG έναντι 4,7 δισ. δολαρίων. Η Marathon Petroleum εξαγοράζει την Andeavor έναντι 23 δισ. δολ.

Στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, η McDonald's κατέγραψε άνοδο 4,1% μετά τα καλύτερα των αναμενόμενων έσοδα. Καλύτερα των αναμενόμενων κέρδη και για την Allergan.

Στα μακροοικονομικά στοιχεία, οι καταναλωτικές δαπάνες κατέγραψαν τη μεγαλύτερη ετήσια άνοδο από τον Φεβρουάριο του 2017.

Η απόδοση του αμερικανικού 20ετούς υποχώρησε σε νέο χαμηλό από τις 20 Απριλίου, ενώ η απόδοση του 2ετούς ομολόγου διαμορφώθηκε στο 2,5%.


Πηγή: Newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης