Στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας ο πρώτος οίκος ανοχής με sex dolls

Στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας ο πρώτος οίκος ανοχής με sex dolls

Όλο το παρασκήνιο που οδήγησε την 30χρονη Έβελιν Σβαρτς να επιλέξει κούκλες και όχι γυναίκες - Άντρες και ζευγάρια σε καθημερινή βάση περνούν το κατώφλι του «σπιτιού»

germandolls
Νέες... επιχειρηματικές ευκαιρίες προσφέρει η εξέλιξη των sex dolls και η τάση που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται παγκοσμίως. Οίκος ανοχής στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντόρτμουντ, το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, καθώς είναι ο πρώτος που θα προσφέρει τη δυνατότητα στ0υς πελάτες του να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα μοντέλα... sex dolls, ενώ δεν θα λείπουν και οι... παραδοσιακές απολαύσεις με... πραγματικές γυναίκες!

Ο οίκος ανοχής που πρωτοπορεί στη γερμανική πόλη, εντοπίστηκε σε ένα αδιέξοδο ήσυχο δρομάκι. Οι υπηρεσίες που προσφέρει μέσω των sex dolls είναι για... όλα τα γούστα, καθώς στον... καναπέ υποδοχής δεν υπάρχουν μόνο γυναικείες μορφές, αλλά και μία κούκλα... άντρας!

Η νέα προσέγγιση του αγοραίου έρωτα αποτελεί μία έμπνευση της 30χρονης ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής στο Ντόρτμουντ, της Έβελιν Σβαρτς. Το «σπίτι» καλύπτει κάθε γούστο, φαντασίωση, βίτσιο ή προτίμηση. Υπάρχουν δωμάτια για σαδομαζοχιστικές τάσεις, για αφέντρες, για δέσιμο, για τα πάντα. Πρωταγωνίστριες είναι οι sex dolls, οι οποίες, όπως υποστηρίζει η 30χρονη επιχειρηματίας, έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση.

Ο οίκος ανοχής της Έβελιν Σβαρτς άνοιξε πριν έναν χρόνο. Η απόφαση να χρησιμοποιήσει sex dolls ήταν αποτέλεσμα της αδυναμίας της να βρει πρόθυμες γυναίκες στη Γερμανία να ασκήσουν το αρχαιότερο επάγγελμα. Ο αριθμός των γυναικών που δέχθηκαν να δουλέψουν ήταν τόσο μικρός, που το «μαγαζί» δεν θα λειτουργούσε με βάση τις ανάγκες του. Ως εκ τούτου, η Έβελιν κατέφυγε στη... νέα παγκόσμια τάση, την οποία ασπάζονται ολοένα και περισσότεροι άντρες σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη.



Κλείσιμο
«Προσπάθησα να προσλάβω γυναίκες, αλλά διαπίστωσα ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρω. Τότε είδα ένα βίντεο από οίκους ανοχής στην Ιαπωνία. Όταν είδα τις sex dolls, πίστεψα ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει και στη Γερμανία», δήλωσε η Έβελιν Σβαρτς, αποκαλύπτοντας τους λόγους που την ώθησαν στην πρωτοποριακή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα πρωτοβουλία.

Η επιχείρηση ξεκίνησε να δουλεύει με τέσσερις κούκλες που εισήγαγε από την Κίνα. Πολύ γρήγορα το μαγαζί... γέμισε πελάτες, με αποτέλεσμα η Έβελιν να παραγγείλει κι άλλες. Το κόστος της κάθε μίας ήταν από 1000 έως 2000 ευρώ.

«Είναι καταπληκτικές, δεν αρρωσταίνουν ποτέ, δεν παραπονιούνται ποτέ και κάνουν ό,τι τους ζητήσει ο πελάτης», τόνισε η 30χρονη ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, η οποία δείχνει (;) το δρόμο στο μέλλον του επαγγέλματος.

Η Έβελιν Σβαρτς με τις «κοπέλες» της


Όσο για τη συχνότητα των πελατών της; Σε καθημερινή βάση δέχεται πάνω από 10 επισκέψεις, κυρίως από άντρες, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και από ζευγάρια, που έρχονται για να κάνουν σεξ με τις κούκλες.

Ένας βοηθός καθαρίζει τις sex dolls και τις μακιγιάρει, ώστε να είναι πιο όμορφες στον καναπέ υποδοχής και να «πείσουν» τον υποψήφιο πελάτη να της επιλέξει.

Ο οίκος ανοχής με sex dolls δεν είναι ο μοναδικός στη Γερμανία, καθώς υπάρχει ένας ακόμη στο Βερολίνο, ο οποίος ωστόσο, άνοιξε μετά την πρωτοβουλία της Έβελιν Σβαρτς. Στην Ιαπωνία, ωστόσο, είναι αρκετά διαδεδομένοι, αριθμώντας εκατοντάδες μαγαζιά σε δρόμους που πηγαίνουν άντρες, γυναίκες και ζευγάρια για το πληρωμένο σεξ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης