Η Airbus παρουσίασε νέες εγκαταστάσεις τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών της στο Πεκίνο

airbus

Η ευρωπαϊκή εταιρία υλοποιεί ειδικό σχέδιο «From China, In China»

Η ευρωπαϊκή εταιρία παραγωγής αεροσκαφών Airbus παρουσίασε τις νέες εγκαταστάσεις τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών που χρησιμοποιούν κινεζικές αεροπορικές εταιρίες. Οι εγκαταστάσεις αυτές, βρίσκονται στο Πεκίνο.

Η θυγατρική εταιρία της Airbus China (Eltra Services Beijing -ELTRA) θα επεκτείνει το πλαίσιο των δραστηριοτήτων της στις νέες εγκαταστάσεις, σύμφωνα με την Airbus China.

Οι νέες εγκαταστάσεις τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών έχουν εμβαδόν 2.200 τετραγωνικών μέτρων, ενώ βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων που διατηρεί η Airbus κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πεκίνου.

Η γραμμή τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών Airbus περιλαμβάνει εργαστήριο ηλεκτρονικών, μηχανολογικό εργαστήριο, αποθήκη ανταλλακτικών, αλλά και χώρους γραφείων.

Η ευρωπαϊκή εταιρία υλοποιεί ειδικό σχέδιο "From China, In China," με κεντρικό στόχο την παροχή στενής και ουσιαστικής τεχνικής υποστήριξης στις κινεζικές αεροπορικές εταιρίες, μέσω τοπικών εγκαταστάσεων και τεχνικού προσωπικού υποστήριξης των αεροσκαφών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

brxt0

Στη δημοσιότητα το ογκώδες κείμενο των 585 σελίδων - Τι προβλέπεται σχετικά με την πρόσβαση του Λονδίνου στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές μετά την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και τι θα γίνει με το ζήτημα των συνόρων μεταξύ Βόρειας Ιρλανδίας και Ιρλανδίας

2
prindia

Στις 29 Ιουλίου του 1981 ο 32χρονος τότε διάδοχος του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας παντρευόταν την 20χρονη λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ, όμως εκείνος είχε ήδη μια άλλη γυναίκα στη ζωή του - Το χρυσό βραχιόλι που «πρόδωσε» την σχέση του με την Καμίλα

maynew0

Την στήριξη των υπουργών στο σχέδιο συμφωνίας για το Brexit ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, μετά την πεντάωρη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου - Είπε ότι η απόφαση δεν ελήφθη «ελαφρά τη καρδία» και πώς είναι προς το συμφέρον «όλου του Ηνωμένου Βασιλείου» - Θα εξηγήσει αύριο στη Βουλή τις λεπτομέρειες

12