Η Airbus παρουσίασε νέες εγκαταστάσεις τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών της στο Πεκίνο

airbus

Η ευρωπαϊκή εταιρία υλοποιεί ειδικό σχέδιο «From China, In China»

Η ευρωπαϊκή εταιρία παραγωγής αεροσκαφών Airbus παρουσίασε τις νέες εγκαταστάσεις τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών που χρησιμοποιούν κινεζικές αεροπορικές εταιρίες. Οι εγκαταστάσεις αυτές, βρίσκονται στο Πεκίνο.

Η θυγατρική εταιρία της Airbus China (Eltra Services Beijing -ELTRA) θα επεκτείνει το πλαίσιο των δραστηριοτήτων της στις νέες εγκαταστάσεις, σύμφωνα με την Airbus China.

Οι νέες εγκαταστάσεις τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών έχουν εμβαδόν 2.200 τετραγωνικών μέτρων, ενώ βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων που διατηρεί η Airbus κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πεκίνου.

Η γραμμή τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών Airbus περιλαμβάνει εργαστήριο ηλεκτρονικών, μηχανολογικό εργαστήριο, αποθήκη ανταλλακτικών, αλλά και χώρους γραφείων.

Η ευρωπαϊκή εταιρία υλοποιεί ειδικό σχέδιο "From China, In China," με κεντρικό στόχο την παροχή στενής και ουσιαστικής τεχνικής υποστήριξης στις κινεζικές αεροπορικές εταιρίες, μέσω τοπικών εγκαταστάσεων και τεχνικού προσωπικού υποστήριξης των αεροσκαφών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

marry

Κατέληξε στο νοσοκομείο η γυναίκα που άνοιξε πυρ στην αποθήκη στο Αμπερντίν - Δύο περιστατικά με διαφορά λίγων ωρών - Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη ο δράστης και στη δεύτερη έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψή του - Στο σημείο και πράκτορες του FBI