Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αθλείται για να είναι σε φόρμα στο «γάμο της χρονιάς»

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αθλείται για να είναι σε φόρμα στο «γάμο της χρονιάς»

Ο 73χρονος Τόμας θα συνοδεύσει τη νύφη στις 19 Μαΐου

pateras1
Στην τελική ευθεία για το γάμο της χρονιάς βρίσκονται τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με τον Τόμας Μαρκλ, πατέρα της νύφης, να κάνει γυμναστική για να είναι fit στις 19 Μαΐου.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», ο Τόμας Μαρκλ έβαλε τη φόρμα του, πήρε τα βαράκια κι έβαλε τα δυνατά του. Ο φακός τον απαθανάτισε στο Ροζαρίτο στο Μεξικό να καταβάλει προσπάθεια για να ενδυναμώσει το σώμα του. Έχοντας αρκετά παραπανίσια κιλά, ο 73χρονος συνταξιούχος κάνει ότι μπορεί για να είναι σε φόρμα καθώς την ημέρα του γάμου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην κοινή θνητή που θα νυμφευτεί ο κοκκινομάλλης πρίγκιπας Χάρι αλλά και την οικογένειά της.

Ο συνταξιούχος πλέον Τόμας,με καταγωγή από Δανία και Ιρλανδία, γεννήθηκε το 1945, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Κλείσιμο
pateras_02


Οι γονείς της Μέγκαν επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους όταν η ίδια ήταν έξι ετών. Ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε και η Μέγκαν απέκτησε ετεροθαλή αδέρφια τα οποία δεν είναι καλεσμένα στο γάμο.

Η Μέγκαν γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και μεγάλωσε μέσα σε μια διαφυλετική οικογένει: «Ο πατέρας μου έχει καταγωγή από τη Δανία και την Ιρλανδία, η μητέρα μου αφροαμερικάνα. Έχω φθάσει σε σημείο να το αποδέχομαι και να λέω ανοιχτά ποια είμαι, να μοιράζομαι την καταγωγή μου, να φωνάζω με υπερηφάνεια ότι είμαι μια δυνατή, μιγάδα γεμάτη αυτοπεποίθηση».

pateras_mar_009


Ο Τόμας Μαρκλ έχει βραβευτεί με Emmy ως διευθυντής φωτογραφίας. Κοντά του, η Μέγκαν πέρασε πολλές ώρες στα σετ γυρισμάτων. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, στην ουσία μεγάλωσε στο πλατό....της σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά» όπου εργαζόταν χρόνια ο πατέρας της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης