Ριάντ: Πυροβολισμοί κοντά στο παλάτι του βασιλιά Σαλμάν... για ένα drone!

Ριάντ: Πυροβολισμοί κοντά στο παλάτι του βασιλιά Σαλμάν... για ένα drone!

Δεν έχει διευκρινιστεί αν υπήρξαν ζημιές ή τραυματισμοί από τα πυρά - Προκλήθηκε αναστάτωση τόσο στην περιοχή, όσο και... στους πολίτες

1888511
Ένα μικρό, μη επανδρωμένο τηλεχειριζόμενο αεροπλάνο-παιχνίδι στη συνοικία Χοζάμα του Ριάντ, όπου βρίσκονται τα ανάκτορα, κατέρριψαν σαουδαραβικές δυνάμεις ασφαλείας, όπως ανέφεραν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

Την πληροφορία αυτή μετέδωσε και το σαουδαραβικό πρακτορείο SPA αφού αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο βίντεο που έδειχναν σφοδρά πυρά στη συνοικία αυτή.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ριάντ είπε ότι σε ένα φυλάκιο ελέγχου στη Χοζάμα εντοπίστηκε το μη επανδρωμένο αεροπλανάκι και "αντιμετωπίστηκε σύμφωνα με τους κανόνες".

Δεν έχει διευκρινιστεί αν υπήρξαν ζημιές ή τραυματισμοί από τα πυρά.


Ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας δεν βρισκόταν στο παλάτι του στο Ριάντ σήμερα, όταν άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας κατέρριψαν το drone, ανέφερε ένας αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.

Κλείσιμο
«Ο βασιλιάς βρισκόταν στο κτήμα του στην Ντιρίγια», μια άλλη περιοχή της πρωτεύουσας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Βίντεο που αναρτήθηκαν νωρίτερα στο διαδίκτυο έδειχναν στρατιωτικά ή οχήματα έκτακτης ανάγκης σε κοντινή απόσταση από το παλάτι, ενώ πληροφορίες 
ανέφεραν ότι έχει φυγαδευτεί ο βασιλιάς. 

Μάλιστα, χρήστες του διαδικτύου έκαναν λόγο ακόμη και για απόπειρα πραξικοπήματος, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημες πηγές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης