Βρετανία: 49χρονη τραυμάτισε με...βαλλίστρα κακοποιό που μπήκε με ματσέτα σπίτι της

Βρετανία: 49χρονη τραυμάτισε με...βαλλίστρα κακοποιό που μπήκε με ματσέτα σπίτι της

Η Βρετανίδα δεν συνελήφθη ούτε θα ασκηθεί δίωξη εις βάρος της

anji
Εντυπωσιακή είναι η ψυχραιμία που επέδειξε μια 49χρονη γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τέσσερις κακοποιούς που εισέβαλαν μέσα στο σπίτι της οπλισμένοι με ματσέτες, πήρε αμέσως τη βαλλίστρα της και έριξε στον έναν, τρέποντας τους άλλους τρεις σε φυγή.

Η Anji Rhys, κάτοικος της μικρής πόλης Ντάνσταμπλ στο Μπέντφορνσαϊρ αντιμετώπισε μόνη τους εγκληματίες που έκαναν έφοδο σπίτι της το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ εκείνη καθόταν στον καναπέ της και έβλεπε τηλεόραση. Ένας από αυτούς έσπασε την πόρτα με μια κλωτσιά και κατόπιν οι τέσσερις άνδρες μπήκαν μέσα, βρίζοντας και απειλώντας. Όπως η ίδια κατάλαβε από τις φωνές τους, είχαν κάνει λάθος σπίτι και πίστευαν ότι θα έβρισκαν στο διαμέρισμά της έναν «συνεργάτη» τους, που τους είχε «ρίξει» σε μια συμφωνία για ναρκωτικά.

Ο ένας από τους άνδρες ακινητοποίησε τον έφηβο γιο της στο πάτωμα και τότε η γυναίκα πρόλαβε και έτρεξε στο δωμάτιό της, όπου φυλούσε τη βαλλίστρα της. Όταν ο ένας από τους κακοποιούς την κυνήγησε και πήγε να την αρπάξει, εκείνη του έριξε εξ επαφής ένα βέλος στην κοιλιακή χώρα. «Ολόκληρη η κρεβατοκάμαρα γέμισε με αίμα. Μου φώναξε, "π@@@τα, μου έριξες!" Ήταν πολύ σοκαριστικό», είπε αργότερα η γυναίκα.

Παρά τον τραυματισμό του, ο κακοποιός μπόρεσε να σηκωθεί και να τραπεί σε φυγή, μαζί με τους τρεις συνεργούς του, που στο μεταξύ είχαν καταλάβει ότι μπήκαν σε λάθος σπίτι. Η 49χρονη κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ωστόσο οι τέσσερις άνδρες είχαν γίνει άφαντοι και οι αρχές το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να συλλέξουν, ως αποδεικτικό στοιχείο, το dna του δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα δεν συνελήφθη ούτε πρόκειται να ασκηθεί δίωξη σε βάρος της, αφού ο τραυματίας κακοποιός δεν έχει εμφανιστεί προς το παρόν σε κανένα νοσοκομείο, ώστε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης