Ο Τραμπ «καλοπιάνει» τη Μελάνια μετά τα σκάνδαλα: «Είναι ο βράχος μου»

Ο Τραμπ «καλοπιάνει» τη Μελάνια μετά τα σκάνδαλα: «Είναι ο βράχος μου»

Χωρίς εκείνη δεν θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος, έγραψε σε email στους υποστηρικτές του ο Αμερικανός πρόεδρος

melania-eksoo
Μέσα στη «θύελλα» που έχει ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις για τις παράνομες σχέσεις του με πορνοστάρ και «κουνελάκια» του Playboy, ο Ντόναλντ Τραμπ μάλλον θεώρησε καλή ιδέα να... καλοπιάσει λιγάκι την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, με αφορμή τα επικείμενα γενέθλιά της.

Έτσι φρόντισε να στείλει ένα email στους υποστηρικτές του, πλέκοντας το εγκώμιο της γυναίκας του και ζητώντας τους να γιορτάσουν μαζί τη σημαντική αυτή μέρα και να της ευχηθούν.

Στο email, ο Τραμπ αναφέρεται στη Μελάνια ως τον «βράχο» του και τον «ακρογωνιαίο λίθο» της οικογένειάς του.

«Η οικογένεια είναι ένα από τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή και αποτελεί προνόμιο για εμάς να είμαστε η Πρώτη Οικογένεια της Αμερικής. Αυτήν την εβδομάδα, η οικογένειά μας θα γιορτάσει μια πολύ ξεχωριστή μέρα. Βοηθήστε μας να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια της Πρώτης Κυρίας και της καλόκαρδης και εξαιρετικής συζύγου μου, Μελάνια, υπογράφοντας την κάρτα της. Η Μελάνια είναι ο βράχος μου και δεν θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα χωρίς εκείνη στο πλευρό μου. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της οικογένειάς μου και μια απίστευτη μητέρα για τον γιο μου, Μπάρον. Νιώθω απίστευτα περήφανος για τα επιτεύγματά της και ελπίζω να της ευχηθείτε μαζί μου για την ξεχωριστή αυτή μέρα», έγραψε ο Τραμπ στο email.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης