Λονδίνο: «Συγκέντρωση» για τα γενέθλια του διαρρήκτη που σκότωσε ο ηλικιωμένος έξω από το σπίτι του 78χρονου

Λονδίνο: «Συγκέντρωση» για τα γενέθλια του διαρρήκτη που σκότωσε ο ηλικιωμένος έξω από το σπίτι του 78χρονου

Οι αφιερώσεις και οι εκδηλώσεις αγάπης προς τον Βίνσεντ προκάλεσαν στην τοπική κοινωνία πολλές αντιδράσεις, με μία συγγενή να τονίζει ότι «δεν θέλουμε να προκαλέσουμε βία»

ballons
Οι συγγενείς του Χένρι Βίνσεντ, του διαρρήκτη που σκοτώθηκε από έναν 78χρονο στο Χίδερ Γκριν, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής με αφορμή τα γενέθλιά του στο σημείο όπου μαχαιρώθηκε.

Μία ομάδα γυναικών πήγε λουλούδια, μπαλόνια και ένα πλακάτ στο South Park Crescent, όπου συνέβη το περιστατικό.

Οι αφιερώσεις και οι εκδηλώσεις αγάπης προς τον Βίνσεντ προκάλεσαν στην τοπική κοινωνία πολλές αντιδράσεις, με μία συγγενή να τονίζει ότι «δεν θέλουμε να προκαλέσουμε βία».

Οι γυναίκες που θέλησαν να κάνουν αυτό το «μνημόσυνο» με αφορμή τα γενέθλια του 37χρονου διαρρήκτη, συνοδεύονταν από πέντε αστυνομικούς, οι οποίοι προσπάθησαν να τις σταματήσουν για να μην τοποθετήσουν το πλακάτ και τα μπαλόνια στον φράκτη του δράστη Ρϊτσαρντ Όσμπορν-Μπρουκς.

Τελικά, όλα τα αντικείμενα «στόλισαν» μία πινακίδα και μία λάμπα δρόμου.

Μία 37χρονη που δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά της τόνισε στις κάμερες: «Ήρθαμε εδώ λόγω των γενεθλίων του, το μόνο που θέλουμε είναι να αφήσουμε λουλούδια και όχι να προκαλέσουμε προβλήματα. Δεν είμαστε εγκληματίες».

Κλείσιμο
Μία άλλη γυναίκα είπε για τον Βίνσεντ: «Όλοι τον αγαπούσαμε».

Από την ημέρα που σκοτώθηκε, οι κάτοικοι της περιοχής χαρακτήρισαν τις εκδηλώσεις αγάπης προς τον Βίνσετ ως «προσβολή» και αφαιρούσαν τις αφιερώσεις του κόσμου.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέρρηξε ο Βίνσεντ, ο Όσμπορν Μπρουκς, συνελήφθη για φόνο, αλλά αφέθηκε άμεσα ελεύθερος. Τώρα, τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του ζουν
αλλού, σε ένα ασφαλές σπίτι και σχεδιάζουν να πουλήσουν την επίμαχη κατοικία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης