Βρετανία: Κατασκηνώνουν έξω από το νοσοκομείο που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον!

Βρετανία: Κατασκηνώνουν έξω από το νοσοκομείο που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον!

Αν και η ακριβής ημέρομηνία γέννησης του νέου βασιλικού μωρού δεν έχει γίνει γνωστή, οι φανατικοί θαυμαστές του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έχουν αρχίσει να στήνουν τις σκηνές τους έξω από το νοσοκομείο St. Mary's Hospital του Λονδίνου

royalbaby150
Μέσα στον Απρίλιο θα έρθει στον κόσμο το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, που θα καταλάβει την πέμπτη σειρά στην διαδοχή του θρόνου «εκτοπίζοντας» τον θείο του, πρίγκιπα Χάρι, στην έκτη θέση για τον θρόνο της Γηραιάς Αλβιόνας.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία γέννησης του νέου βασιλικού μωρού οι ένθερμοι θαυμαστές του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έχουν ήδη αρχίσει να κατασκηνώνουν έξω από το νοσοκομείο St. Mary's Hospital στο Πάντινγκτον του Λονδίνου, όπου η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να γεννήσει το τρίτο της παιδί.


Στην μαιευτική πτέρυγα Lindo Wing του νοσοκομείου η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ έφερε στον κόσμο το 2013 τον πρίγκιπα Γεώργιο και το 2015 την πριγκίπισσα Σάρλοτ. Όσοι έχουν στήσει τις σκηνές τους έξω από το νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας ελπίζουν να είναι οι πρώτοι που θα δουν το νέο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ ενώ οι περισσότεροι από αυτούς είναι ντυμένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τα χρώματα της βρετανικής σημαίας.

Παρόλο, που το φύλο του βασιλικού μωρού δεν έχει γίνει γνωστό ίσως πριν μερικές ημέρες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να το αποκάλυψε άθελά του. Την Τρίτη ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου παρακολούθησε τον αγώνα της Άστον Βίλα με την Κάρντιφ Σίτι μαζί με τον Τζον Κάριου, πρώην επιθετικό της Βίλα. Όταν ο παίκτης της Άστον Βίλα Τζακ Γκρέιλις σκόραρε το νικητήριο γκολ ο πρίγκιπας ακούστηκε να λέει στον Κάριου: «Θα επιμείνω το μωρό να ονομαστεί Τζακ», αλλά αμέσως πρόσθεσε, ίσως αναγνωρίζοντας την γκάφα του: «ή Τζάκι».

Η μαιευτική κλινική Lindo Wing του St. Mary’s Hospital θεωρείται η κλινική των celebrities και σε αυτή έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της η Αμάλ Κλούνεϊ το περασμένο έτος. Οι τιμές για ένα απλό δωμάτιο ξεκινούν από 5.900 λίρες τη βραδιά (6.800 ευρώ) ενώ οι νέες μητέρες απολαμβάνουν κάθε πολυτέλεια, όπως απογευματινό τσάι, μασάζ και σαμπάνια!

Κλείσιμο
kate00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης