Απίστευτη ιστορία! Μωρό γεννήθηκε 4 χρόνια μετά το θάνατο των γονιών του

baby

Ο Tiantian γεννήθηκε στην Κίνα μέσω παρένθετης μητέρας

Απίστευτο κι όμως, αληθινό! Ένα μωρό στην Κίνα γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο των γονιών του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Το ζευγάρι, που πέθανε το 2013, είχε «παγώσει» μερικά έμβρυα με την ελπίδα να αποκτήσουν κάποια στιγμή παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Έτσι, μετά το δυστύχημα, οι γονείς τους έδωσαν μια μεγάλη δικαστική μάχη για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα έμβρυα.Τα έμβρυα μπορούσαν να ληφθούν από το νοσοκομείο, όπου φυλάσσονταν, μόνο εάν υπήρχε αποδεδειγμένα άλλη κλινική που θα τα παραλάμβανε. Επειδή όμως η διαχείριση τους περιβάλλεται από νομική ασάφεια, στάθηκε δύσκολο να βρεθεί άλλο νοσοκομείο που να θέλει να εμπλακεί.

Μετά από αρκετές δικαστικές μάχες, οι γονείς και των δύο νέων τελικά κέρδισαν την επιμέλεια των εμβρύων και τον Ιανουάριο του 2017, με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας για εύρεση παρένθετης μητέρας, έφτασαν στο Λάος για να βρουν μια γυναίκα που θα πραγματοποιούσε το όνειρό τους.

Υπενθυμίζεται ότι η παρένθετη μητρότητα είναι παράνομη στην Κίνα.


Και μετά υπήρξε, όμως, νέο πρόβλημα: Καμία αεροπορική εταιρεία δεν ήταν πρόθυμη να μεταφέρει τα ειδικά δοχεία, σαν θερμός, με υγρό άζωτο, μέσα στα οποία φυλάσσονταν τα έμβρυα. Έτσι, το πολύτιμο φορτίο μεταφέρθηκε οδικώς.

Στο Λάος, το έμβρυο εμφυτεύτηκε στην παρένθετη μητέρα και τον Δεκέμβριο του 2017, το αγοράκι αντίκρισε για πρώτη φορά τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν, τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ένα αγοράκι, γεννήθηκε σε νοσοκομείο στο Guangzhou και πήρε το όνομα Tiantian. 

Το επόμενο πρόβλημα για τον μικρό ήταν το θέμα της υπηκοότητάς του, έτσι η παρένθετη μητέρα ταξίδεψε με τουριστική βίζα στην Κίνα για να τον γεννήσει.

Η τελευταία δυσκολία είχε να κάνει με την απόδειξη της πατρότητας του μωρού. Οι τέσσερις παππούδες και γιαγιάδες έδωσαν αίμα και DNA για να αποδειχθεί πως το αγόρι είναι πράγματι εγγονός τους και πως και οι δύο γονείς του ήταν Κινέζοι.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Άνθρωπος

Εντυπωσιακό...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

1299676

Η Ύπατη Αρμοστής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα επέκρινε την καταστολή στη Βενεζουέλα – Ανέφερε ότι οι αμερικανικές κυρώσεις μπορεί να συμβάλλουν «στην επιδείνωση της οικονομικής κρίσης»

ka03-arrthoy

Στη Σρεμπρένιτσα, οι χήρες παρακολούθησαν την μακρά ανάγνωση της δευτεροβάθμιας ετυμηγορίας για τον Κάρατζιτς από το μνημείο της γενοκτονίας, σε απόσταση μερικών μέτρων από τους τάφους των δικών τους ανθρώπων: Όταν ανακοινώθηκε η ποινή των ισοβίων,  άρχισαν να χειροκροτούν και να προσεύχονται

1