Aράχνη έκοβε βόλτες στον ώμο Γερμανίδας δημοσιογράφου... on air

Aράχνη έκοβε βόλτες στον ώμο Γερμανίδας δημοσιογράφου... on air

H δημοσιογράφος Μπρίτα Χίλπερτ δεν είδε το ανατριχιαστικό θέαμα

spide
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Την ώρα που η εικονιζόμενη Γερμανίδα δημοσιογράφος δίνει ανταπόκριση από την Βουδαπέστη, μία αράχνη κάνει βόλτα στον ώμο της...

Το ζωύφιο έχει οκτώ πόδια και κινείται γρήγορα με την ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού δικτύου ZDF να μεταδίδει τα νεότερα από τις εκλογές στην Ουγγαρία στην ενημερωτική εκπομπή «Heute Journal» χωρίς να πάρει χαμπάρι για το τι συμβαίνει...

Κλείσιμο
Τα social media ξεσπάθωσαν με τους χρήστες να γράφουν στο Twitter σχόλια όπως... «αραχνοφοβία», «επίθεση αράχνης» ή «ταραντούλα».
«Θα είχα πηδήσει στο ποτάμι (Δούναβη) χωρίς δισταγμό», ήταν ένα από τα πολλά tweets.«Νομίζω ότι ήταν αράχνη", γράφει άλλος χρήστης.

Τι είχε συμβεί; Η δημοσιογράφος του δικτύου «ZDF», Μπρίτα Χίλπερτ έδινε ανταπόκριση από τη Βουδαπέστη κάνοντας μία αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στην Ουγγαρία. Καθώς στεκόταν με το μικρόφωνο στο χέρι μπροστά από το Δούναβη με θέα το κτίριο του κοινοβουλίου,μία αράχνη αρχίζει να κόβει βόλτες στον ώμο της.Ωστόσο, η Χίλπερτ δεν είδε το ανατριχιαστικό θέαμα και συνέχιζε την ανταπόκριση σαν μην συνέβαινε τίποτα.

Ενώ ο «απρόσκλητος φιλοξενούμενος» έκανε άνω-κάτω τα social media, η Χίλπερτ ήταν πολύ χαλαρή εκ των υστέρων. «Με διέκοψε μία αράχνη», έγραψε η ίδια στο Twitter.«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις αράχνες, αντιθέτως. Τρώνε τα κουνούπια αράχνες είναι πολύ χρήσιμα ζωύφια»,πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης