Λευκός Οίκος: Οι Βρετανοί οπαδοί να το σκεφτούν... διπλά πριν ταξιδέψουν στη Ρωσία

englandfans09

Η διπλωματική ένταση μεταφέρεται στο ποδόσφαιρο ενόψει του Μουντιάλ 2018

«Ταξιδιωτική οδηγία» ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας εξέδωσε ο Λευκός Οίκος, αναφερόμενος ωστόσο στους Βρετανούς οπαδούς, τους οποίους καλεί να «το σκεφτούν διπλά», μετά τη διπλωματική κρίση που ξέσπασε με αφορμή την υπόθεση Σκριπάλ.

Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, οι πρεσβείες της Βρετανίας και των ΗΠΑ στη Ρωσία δεν διαθέτουν πλέον, μετά τις απελάσεις ικανού αριθμού διπλωματών από τις ρωσικές αρχές, τη δυνατότητα να προσφέρουν βοήθεια στους πολίτες που ενδέχεται να ταξιδέψουν, προκειμένου να στηρίξουν την Εθνική τους ομάδα.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι η συνεργασία των αμερικανικών και των ρωσικών αρχών σε επίπεδο τρομοκρατίας έχει διακοπεί, μετά την αύξηση της έντασης κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.

Υπολογίζεται ότι στη Ρωσία θα ταξιδέψουν πάνω από 10.000 Βρετανοί οπαδοί.

Να θυμίσουμε επίσης, τα σοβαρότατα και εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ Βρετανών και Ρώσων χούλιγκανς στο Euro της Γαλλίας, πριν από δύο χρόνια (2016).

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Stelar

,,, Υπολογίζεται ότι θα ταξιδέψουν 10 000 Βρετανοί οπαδοί ,,,!!! Μάλλον θα πρέπει να γράψουν αντί για ,, οπαδοί ,, χούλιγκανς !! Τυχαίο δεν είναι η ονομασία ,,hooligans ,, που προήρθε απο τα γήπεδα της γηραιάς Αλβιόνας !!

nearhos2018

Ρε αντε στο διάολο που θα χαλάσετε και το παγκόσμιο κύπελο, [...], μπάσταρδοι.

Γερμανός χούλιγκαν

Νέαρχε! Άλλοι θα στο χαλάσουν! Θυμάσαι τι είπε ο Λινεκερ; Στο τέλος θα το πάρουν οι Γερμανοί πάλι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

720_575448_beaa2451a5-910f4a833b371610

Το κύριο εμπόδιο για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης παραμένει το υπουργείο Οικονομικών και το αν θα ανατεθεί στον οικονομολόγο Πάολο Σαβόνα, που έχει εκφραστεί αρνητικά σχετικά με τις ισορροπίες της Ευρωζώνης

Eurogroup

Τις διπλωματικές προειδοποιήσεις προς τη Ρώμη επισημαίνει η γερμανική υπηρεσία και σημειώνει ότι με διακριτικές υπομνήσεις οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης επισημαίνουν τις ευθύνες της νέας ιταλικής κυβέρνησης για τη συνοχή της ευρωζώνης

brxl

Η πρόταση αφορά τον τρόπο που θα τα πληρώνουν στους εκδότες οι μηχανές αναζήτησης - Ενστάσεις από τη Γερμανία - Το λόμπι των τεχνολογικών εταιριών, κατήγγειλε αμέσως την πρόταση η οποία, όπως υποστηρίζει, θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία