Λευκός Οίκος: Οι Βρετανοί οπαδοί να το σκεφτούν... διπλά πριν ταξιδέψουν στη Ρωσία

englandfans09

Η διπλωματική ένταση μεταφέρεται στο ποδόσφαιρο ενόψει του Μουντιάλ 2018

«Ταξιδιωτική οδηγία» ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας εξέδωσε ο Λευκός Οίκος, αναφερόμενος ωστόσο στους Βρετανούς οπαδούς, τους οποίους καλεί να «το σκεφτούν διπλά», μετά τη διπλωματική κρίση που ξέσπασε με αφορμή την υπόθεση Σκριπάλ.

Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, οι πρεσβείες της Βρετανίας και των ΗΠΑ στη Ρωσία δεν διαθέτουν πλέον, μετά τις απελάσεις ικανού αριθμού διπλωματών από τις ρωσικές αρχές, τη δυνατότητα να προσφέρουν βοήθεια στους πολίτες που ενδέχεται να ταξιδέψουν, προκειμένου να στηρίξουν την Εθνική τους ομάδα.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι η συνεργασία των αμερικανικών και των ρωσικών αρχών σε επίπεδο τρομοκρατίας έχει διακοπεί, μετά την αύξηση της έντασης κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.

Υπολογίζεται ότι στη Ρωσία θα ταξιδέψουν πάνω από 10.000 Βρετανοί οπαδοί.

Να θυμίσουμε επίσης, τα σοβαρότατα και εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ Βρετανών και Ρώσων χούλιγκανς στο Euro της Γαλλίας, πριν από δύο χρόνια (2016).

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Stelar

,,, Υπολογίζεται ότι θα ταξιδέψουν 10 000 Βρετανοί οπαδοί ,,,!!! Μάλλον θα πρέπει να γράψουν αντί για ,, οπαδοί ,, χούλιγκανς !! Τυχαίο δεν είναι η ονομασία ,,hooligans ,, που προήρθε απο τα γήπεδα της γηραιάς Αλβιόνας !!

nearhos2018

Ρε αντε στο διάολο που θα χαλάσετε και το παγκόσμιο κύπελο, [...], μπάσταρδοι.

Γερμανός χούλιγκαν

Νέαρχε! Άλλοι θα στο χαλάσουν! Θυμάσαι τι είπε ο Λινεκερ; Στο τέλος θα το πάρουν οι Γερμανοί πάλι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

1332602

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης έπεσαν πυροβολισμοί - Ο Booba, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ελί Γιαφά, δεν τραυματίστηκε, καθώς είχε φύγει από τον χώρο λίγο νωρίτερα

000_1JN4OE

Το μεγαλύτερο κόμμα της αριστεράς ψήφισε ομόφωνα, σε συνεδρίαση του επιτελείου του, να προτείνει στον πρόεδρο Σέρτζιο Ματαρέλα «να συγκροτήσει μια κυβέρνηση αλλαγής» με το M5S

openArms_italia

Η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Λουξεμβούργο και η Πορτογαλία θα στείλουν ομάδες τους για να καταγράψουν και να πάρουν συνεντεύξεις από τους μετανάστες - Την ίδια στιγμή, το Ocean Viking, το πλοίο που έχει διασώσει 356 μετανάστες στη Μεσόγειο, «εξακολουθεί να αναμένει απάντηση από τις ευρωπαϊκές χώρες»

6