Ινδία: Κρατούσε τη νεκρή μητέρα του στο ψυγείο για 3 χρόνια για να παίρνει τη σύνταξη

Ινδία: Κρατούσε τη νεκρή μητέρα του στο ψυγείο για 3 χρόνια για να παίρνει τη σύνταξη

Μακάβριο εύρημα εντόπισε η αστυνομία της Ινδίας – Είχε μουμιοποιήσει τη μητέρα του και προσπαθούσε να της διατηρήσει το σώμα με χημικά - Οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο

police_india
Έναν άνδρα που για τρία ολόκληρα χρόνια κρατούσε το σώμα της νεκρής μητέρας του σε ψυγείο εντόπισαν και συνέλαβαν οι αρχές της Ινδίας στην πόλη Κολκάτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε μουμιοποιήσει τη μητέρα του και προσπαθούσε να διατηρήσει το σώμα της με χημικά. Στόχος ήταν να παίρνει τη σύνταξή της, ύψους 460 δολαρίων το μήνα.

Πάντως, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο συλληφθείς θεωρεί ότι η μητέρα του θα μπορούσε να γεννηθεί εκ νέου, εάν διατηρηθεί σωστά το σώμα της, ενώ πλέον έχει μεταφερθεί στο ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με το BBC, αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του άρθρα για τον τρόπο διατήρησης νεκρών σωμάτων και βιβλία για την αναγέννηση.

Οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες μετά από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έλαβαν. Τελικά ανακάλυψαν το πτώμα μίας γυναίκας σε ένα μεγάλο ψυγείο, ενώ βρήκαν δοχεία που περιείχαν διαφορετικά μέρη του σώματος.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η οικογένεια, μετά το θάνατο της γυναίκας αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει ταφή, αλλά να κρατήσει το σώμα της σε ένα μεγάλο ψυγείο, που μέχρι τότε χρησιμοποιούνταν για παγωτά.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, όλα αυτά τα χρόνια, η σύνταξη καταβαλλόταν κανονικά στο λογαριασμό της νεκρής γυναίκας, ενώ οι αρχές θεωρούν ότι ο γιος της απέσυρε χρήματα μέσω χρεωστικής κάρτας.

Στην αστυνομία οδηγήθηκε και ο πατέρας του για ανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης