Σοκ: Μεθυσμένος Άγγλος ηθοποιός σκότωσε Ελληνοκύπρια

Σοκ: Μεθυσμένος Άγγλος ηθοποιός σκότωσε Ελληνοκύπρια

Υπό την επήρεια αλκοόλ, την έσπρωξε με βία και την έριξε στο έδαφος – Αν και αρχικά έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, δύο μέρες μετά επανεισήχθη με εγκεφαλική αιμορραγία

eeee_11
Τραγικό ήταν το τέλος μιας 80χρονης Ελληνοκύπριας, που πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία που της προκάλεσε το σπρώξιμο ενός μεθυσμένου Βρετανού.

Η Ουρανία Λάμπρου περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της συνοικίας Kentish Town, στο βόρειο Λονδίνο, όπου είχε πάει σε συγγενικό της πρόσωπο για να ολοκληρώσει τις ετοιμασίες για τις ημέρες του Πάσχα.

Όμως στο δρόμο της βρέθηκε ο Βρετανός ηθοποιός Χάρι Γκούντγουιν Σιμς, που σε κατάσταση μέθης την έσπρωξε με βία. Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι.

Στην αρχή, η Ουρανία Λάμπρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες μετά έλαβε εξιτήριο. Όμως, μετά από δύο μέρες έκανε νέα εισαγωγή, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στο μοιραίο την επομένη.

Μετά το θάνατό της, απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ηθοποιό για ανθρωποκτονία και επίθεση με ξυλοδαρμό. Ο Χάρι Γκούνγουιν Σιμς βρίσκεται υπό κράτηση και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο εκ νέου τον επόμενο μήνα.

Κλείσιμο
Συγκινητικά ήταν τα λόγια που είπε για την Ουρανία Λάμπρου η κόρη της. «Αφιέρωσε τη ζωή της στα παιδιά της και τα εγγόνια της. Έβαζε πάντα πρώτα τους άλλους», ανέφερε. Η Ουρανία Λάμπρου είχε έξι παιδιά (τρεις γιους και τρεις κόρες), 16 εγγόνια και 14 δισέγγονα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης