Τραμπ εναντίον «ανόητου» Ομπάμα: Ο εμπορικός πόλεμος με την Κίνα χάθηκε πριν χρόνια

Τραμπ εναντίον «ανόητου» Ομπάμα: Ο εμπορικός πόλεμος με την Κίνα χάθηκε πριν χρόνια

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιτίθεται στον προκάτοχό του για τις εμπορικές συμφωνίες που είχε συνάψει και για τα 300 δισ. δολάρια που χάθηκαν από την αμερικανική οικονομία, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Twitter

trump_obama
Ευθεία επίθεση στον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα τόσο για τη λαθρομετανάστευση και το τείχος που σκοπεύει να κατασκευάσει κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό, όσο και ειδικότερα για τον λεγόμενο «εμπορικό πόλεμο» με την Κίνα, εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω μηνυμάτων που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρεται στην εποχή του Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο, εμμέσως πλην σαφώς, χαρακτηρίζει «ανόητο», γράφοντας πως «ο εμπορικός πόλεμος χάθηκε πριν από χρόνια». Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει τις απώλειες που είχε η αμερικανική οικονομία εξαιτίας της αθρόας και αδοσμολόγητης εισαγωγής κινεζικών προϊόντων, τις οποίες προσδιόρισε στα 300 δισ. δολάρια. «Αυτό δεν μπορούμε να το αφήσουμε να ξανασυμβεί», σημειώνει χαρακτηριστικά.



Μομφή κατά του Μπαράκ Ομπάμα αφήνει και στο μήνυμά του για το τείχος του Μεξικού, γράφοντας πως οι νόμοι της Αμερικής για τα σύνορα είναι αδύναμοι, σε σύγκριση με εκείνους του Μεξικού και του Καναδά, οι οποίοι είναι σαφώς ισχυρότεροι. Τονίζει μάλιστα, ότι οι Δημοκρατικοί θέλουν οι άνθρωποι να ξεχύνονται ανεξέλεγκτα στη χώρα μας», κάτι το οποίο χαρακτήρισε «έγκλημα», με κεφαλαία γράμματα.




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : JIM WATSON / AFP
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης