Μέγκαν Μαρκλ: Χώρισε τον πρώην άντρα της «δι' αλληλογραφίας» και του ταχυδρόμησε τις βέρες τους

Μέγκαν Μαρκλ: Χώρισε τον πρώην άντρα της «δι' αλληλογραφίας» και του ταχυδρόμησε τις βέρες τους

Πολλές αποκαλύψεις από τον βιογράφο της πριγκίπισσας Νταϊάνας, Άντριου Μόρτον, στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Meghan: A Hollywood Princess»

meghan01
Με ένα νέο βιβλίο για την μέλλουσα σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, ο Άντριου Μόρτον, βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνας, αποκαλύπτει άγνωστες μέχρι σήμερα λεπτομέρειες για το παρελθόν της Μέγκαν Μαρκλ - Πώς είχε χαρακτηρίσει η Μέγκαν τον Ντόναλντ Τραμπ

Φιλοδοξεί να γίνει η «δεύτερη» πριγκίπισσα Νταϊάνα και έχει επηρεαστεί πολύ από τον θάνατο της μητέρας του πρίγκιπα Χάρι, χώρισε τον πρώτο της σύζυγο με μια επιστολή μέσα στην οποία του έστειλε τις βέρες τους, εγκατέλειψε την συζυγική κατοικία στο Χόλιγουντ και μετακόμισε στο Τορόντο. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις αποκαλύψεις που κάνει για τη μέλλουσα σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, ο Άντριου Μόρτον, βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνας, στο νέο του βιβλίο με τίτλο: «Meghan: A Hollywood Princess» (Μέγκαν: Μια πριγκίπισσα του Χόλιγουντ).

Σύμφωνα με το βιβλίο του Μόρτον, που βασίζεται σε μαρτυρίες φίλων της Αμερικανίδας ηθοποιού, η πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits είναι μια φιλόδοξη γυναίκα που είχε στόχο την κοινωνική της αναρρίχηση και ο πρώην σύζυγός της, παραγωγός Τρέβορ Ένγκελσον, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό τους είναι ακόμα θυμωμένος με τον τρόπο που τον εγκατέλειψε η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ.

Η Μέγκαν, μια γυναίκα λεπτολόγος, που θέλει να έχει τον έλεγχο, άρχισε να βαριέται τον Ένγκελσον αλλά και πολλούς από τους παλιούς της φίλους όταν πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ Suits, υποδυόμενη την βοηθό δικηγόρου Ρέιτσελ Ζέιν, όπως αναφέρει ο Μόρτον. Αν και ο Ένγκελσον είχε βρει για εκείνη ένα ρόλο το 2009, όταν ακόμα ήταν η κοπέλα του,στην ταινία Remember Me, εκείνη, σύμφωνα με ένα φίλο της, όταν άρχισε να παίζει στο νομικό δράμα Suits, έβλεπε πλέον τον κινηματογραφικό παραγωγό «σαν ένα σκουπίδι που είχε κολλήσει κάτω από το παπούτσι της».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν γοητευμένη με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και όπως αναφέρει ο Μόρτον, όταν εκείνη πέθανε το 1997, η Μέγκαν μαζί με τις φίλες της έκλαψαν, καθώς παρακολουθούσαν την κηδεία από την τηλεόραση.

Η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, που θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ στις 19 Μαΐου, είχε στο παρελθόν εκφραστεί αρνητικά για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί στο πλατό της εκπομπής Deal or No Deal, όπου η Μέγκαν ήταν ένα από τα κορίτσια με τις βαλίτσες. Τότε, η Μέγκαν είχε χαρακτηρίσει τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ «τρομακτικό» ενώ εκείνος είχε μοιράσει στα κορίτσια του τηλεπαιχνιδιού την κάρτα του για να επισκεφθούν ένα από τα γήπεδα του γκολφ που έχει στην ιδιοκτησία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης