Γεωργία: Απέλαση ρώσου διπλωμάτη σε ένδειξη αλληλεγγύης στη Βρετανία

16445036

Η χώρα δεν έχει διπλωματικές σχέσεις με τη Ρωσία από το 2008 – Κήρυξε ανεπιθύμητο έναν ρώσο διπλωμάτη στην πρεσβεία της Ελβετίας στο Τμπιλίσι

Την απέλαση ενός ρώσου διπλωμάτη αποφάσισε η Γεωργία. Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών διευκρινίζεται ότι η απόφαση δείχνει την αλληλεγγύη της χώρας στη Bρετανία, λόγω της υπόθεσης Σκριπάλ.

Αν και η Γεωργία δεν διαθέτει διπλωματικές σχέσεις με τη Ρωσία από το 2008, χαρακτήρισε ανεπιθύμητο πρόσωπο έναν ρώσο διπλωμάτη που βρίσκεται στην πρεσβεία της Ελβετίας στο Τμπιλίσι. Αν και δεν αποκαλύπτεται η ταυτότητά του, ο διπλωμάτης καλείται να εγκαταλείψει τη χώρα μέσα σε μια εβδομάδα. ι βρετανικές αρχές έχουν κατηγορήσει το ρωσικό κράτος ότι νωρίτερα αυτόν τον μήνα πραγματοποίησε στην Αγγλία επίθεση με νευροπαραλυτικό χημικό παράγοντα.

Η Γεωργία διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με τη γειτονική Ρωσία το 2008, έπειτα από έναν σύντομο πόλεμο ανάμεσα στις δύο χώρες για τις περιφέρειες της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας που αποσχίσθηκαν από τη Γεωργία και τις οποίες η Ρωσία αναγνωρίζει ως ανεξάρτητα κράτη.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Λιλικας

ΕΚΛΑΣΕ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗΣΕ ΟΛΗ Η ΡΩΣΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tusk_gallia

O πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου δήλωσε, επίσης, ότι η ΕΕ "είναι πρόθυμη να ακούσει" τις ιδέες του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον για το Brexit αν είναι "ρεαλιστικές" - Στην Γαλλία έχει φτάσει ο Αμερικανός πρέοδρος Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μελάνια

190821163308_ladaniva

Πολλές είναι οι περιπτώσεις αυτοκινήτων που κατέγραψαν υψηλά ποσοστά πωλήσεων και έμειναν για πάντα στην ιστορία. Ορισμένα εξ αυτών παρέμειναν για πολλά χρόνια στη γραμμή παραγωγής, προσπαθώντας να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση. Ας δούμε 10 αυτοκίνητα που έμειναν ίδια και απαράλλαχτα  για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Yogo

Δεν πρόκειται για ετεροχρονισμένη αγγελία αλλά για ένα εύρημα, ένα Yugo GV το οποίο έμεινε κρυμμένο σε ένα γκαράζ εδώ και 31 χρόνια.

darya_turkia

Οριστική μοιάζει η αλλαγή προορισμού για το ιρανικό δεξαμενόπλοιο, καθώς εξειδικευμένος ναυτικός ιστότοπος προσδιορίζει σαν νέο προορισμό του τη Μερσίνα - Παραμένουν οι αμφιβολίες πάντως, καθώς στο Αυτόματο Σύστημα Ταυτοποίησης μπορεί να εισαχθεί οποιοσδήποτε προορισμός

23