Συναγερμός στη Βρετανία: E-mail απειλεί ότι θα σκοτώσουν μαθητές αν φύγουν από το σχολείο

dfgndfh

Το μήνυμα έγραφε ότι θα χτυπήσουν με αυτοκίνητο ή θα πυροβολούσαν μαθητές - Γονείς φτάνουν στα σχολεία σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να πάρουν τα παιδιά τους

Τα σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, εν μέσω μίας σημαντικής προειδοποίησης ασφαλείας μετά από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απειλεί ότι παιδιά θα «πατηθούν με αυτοκίνητο και θα πυροβοληθούν».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι οι "κακόβουλες επικοινωνίες" αποστέλλονται σε σχολεία "σε ολόκληρη τη χώρα".

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φέρεται ότι απειλούσε ότι «οι μαθητές θα πατηθούν με αυτοκίνητο» αν έφυγαν από το κτήριο ή θα πυροβολούνταν.

Τα σχολεία σε αρκετούς τομείς, όπως το Λονδίνο, το Ντέραμ, το Κέιμπριτζ, το Σάφοκ και το Γουεστ Μίντλαντς, έχουν επιβεβαιωμένα δεχθεί το e-mail, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας σε ολόκληρη τη χώρα ανταποκρίνονται στις απειλές.

Οι φρικαρισμένοι γονείς αναφέρεται ότι φτάνουν στα σχολεία σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να πάρουν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τα Cambridge Times , το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο λέει ότι στις 3:15 μ.μ., τοπική ώρα, ένα αυτοκίνητο θα πέσει πάνω σε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές καθώς προσπαθούν να φύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγραφε "Αν προσπαθήσετε να τα απομακρύνετε, ο οδηγός θα βγει και θα πυροβολήσει οποιονδήποτε μαθητή θα φεύγει. Έχετε μια επιλογή εδώ, μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να διακινδυνεύσετε τη ζωή των μαθητών, που λέτε ότι σας ενδιαφέρουν ή μπορείτε να ακούσετε αυτό που σας λέμε. Ο μόνος τρόπος να βγείτε από αυτό είναι με ένα BANG".

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει υπογραφεί: «Από την ομάδα σας PI3x13t».

Απαντώντας σε απειλές που έγιναν στο Πλύμουθ, ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Κορνουάλης και του Ντέβον δήλωσε: «Γνωρίζουμε μια σειρά κακόβουλων επικοινωνιών σε σχολεία στο Ντέβον και την Κορνουάλη καθώς και σε ολόκληρη τη χώρα. Οι έρευνες συνεχίζουν για να εξακριβωθούν τα γεγονότα και οι δυνάμεις συνεργάζονται για να διερευνήσουν ποιος είναι υπεύθυνος. Η αστυνομία παίρνει εξαιρετικά σοβαρά τις φάρσες, που εκτρέπουν τους αστυνομικούς πόρους και προκαλούν αναστάτωση και πανικό στο κοινό».

Το Δημοτικό Σχολείο του Μαρλμπορο στο Πλύμουθ και το Κολέγιο Πλύμουθ είναι μεταξύ των 12 σχολείων που τέθηκαν σε κατάσταση αποκλεισμού στην περιοχή του Πλύμουθ.

Η Αστυνομία του Σάφοκ δήλωσε: «Η αστυνομία του Σάφοκ έχει λάβει δεκατέσσερις αναφορές για κακόβουλες επικοινωνίες σε σχολεία, την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Οι αξιωματικοί παίρνουν εξαιρετικά σοβαρά τις φάρσες, που εκτρέπουν τους αστυνομικούς πόρους και προκαλούν διαταραχές και πανικό στο κοινό. Το συμβούλιο της κομητείας του Σάφοκ εργάζεται με τη στήριξη της αστυνομίας και των σχολείων που έχουν πληγεί».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Πρόεδρος

Μάλιστα. Με τη χρήση του γνωστού TOR BROWSER κάνουν αυτές τις πλάκες. Για περισσότερη ασφάλεια, συνδέονται από ξένα δίκτυα WIFI και μετά κατεβάζουν το πρόγραμμα ανωνυμίας TOR και κάνουν τις φάρσες. Χαζομάρες δηλαδή!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tusk

«Το γεγονός ότι προετοιμαζόμαστε για το σενάριο της απουσίας συμφωνίας δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να μας εμποδίσει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία, για όλα τα μέρη», είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

kasogi0-coins-1

Το πρωί της Τρίτης αποχώρησαν από το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας οι Τούρκοι αστυνομικοί που το έκαναν «φύλλο και φτερό» - Σύμφωνα με το CNN το Ριάντ αναμένεται να παραδεχθεί το θάνατο του Τζαμάλ Κασόγκι

4
2345634

Η εταιρία TAI εξασφάλισε συμβόλαιο για την παραγωγή και προμήθεια στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις 22 νέων μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) τύπου Anka

kim-moon

«Ο Νότος και ο Βορράς αποφάσισαν να διοργανώσουν μια τελετή εγκαινίων των έργων για τη διασύνδεση και τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρομικών δικτύων και των διαδρομών των ανατολικών και δυτικών παράλιων ζωνών στα τέλη Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι δύο Κορέες