Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε 19 Ρώσους για εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε 19 Ρώσους για εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές

Ο υπουργός Οικονομικών, Στίβεν Μνούτσιν κατηγόρησε τους Ρώσους για "καταστρεπτικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και εισβολές που στοχεύουν σε κρίσιμη υποδομή"

Οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει κυρώσεις σε 19 Ρώσους, κατηγορώντας τους για παρεμβολή στις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ και κυβερνοεπιθέσεις.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται 13 άτομα που κατηγορήθηκαν τον περασμένο μήνα από τον Ειδικό Σύμβουλο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ρόμπερτ Μιούλερ.

Ο υπουργός Οικονομικών, Στίβεν Μνούτσιν κατηγόρησε τους Ρώσους για "καταστρεπτικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και εισβολές που στοχεύουν σε κρίσιμη υποδομή".

Είπε ότι οι κυρώσεις θα στοχεύουν σε "συνεχιζόμενες άτακτες επιθέσεις" από τη Ρωσία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tersa-meay1

«Μπορούμε να επιλέξουμε να αποχωρήσουμε χωρίς συμφωνία, μπορούμε να ρισκάρουμε να μην υπάρξει καθόλου Brexit ή μπορούμε να επιλέξουμε να ενωθούμε και να υποστηρίξουμε την καλύτερη συμφωνία που μπορεί να προκύψει από διαπραγμάτευση» είπε στο βρετανικό κοινοβούλιο

ih

Οι πέντε για τους οποίους ζητείται η εσχάτη των ποινών «έδωσαν την εντολή και εκτέλεσαν το έγκλημα» -  Ο θάνατος του δημοσιογράφου ήρθε αφού του έγινε ένεση μετά από καβγά μέσα στο προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, είπε εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Σαουδικής Αραβίας