Χωρίς τανκ αλλά με κόστος έως 30 εκατ. δολάρια η στρατιωτική παρέλαση που ετοιμάζει ο Τραμπ

Χωρίς τανκ αλλά με κόστος έως 30 εκατ. δολάρια η στρατιωτική παρέλαση που ετοιμάζει ο Τραμπ

Ο Τραμπ αποφάσισε ότι ήθελε παρέλαση στην Ουάσινγκτον αφού είδε τους εορτασμούς στη Γαλλία για την Ημέρα της Βαστίλης τον περασμένο Ιούλιο

Χωρίς τανκ φαίνεται ότι θα είναι η πρώτη στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ στις 11 Νοεμβρίου καθώς το υπουργείο Άμυνας της χώρας σε υπόμνημά του προειδοποιεί ότι η χρήση βαρέων οχημάτων θα προκαλέσει φθορές στους δρόμους της Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με το υπόμνημα η παρέλαση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου «θα περιλαμβάνει οχήματα αλλά όχι τανκς». Στο τέλος της παρέλασης, δε, θα υπάρχει και εναέριο σόου.

Αν και στο υπόμνημα του υπουργείο Άμυνας δεν γίνεται αναφορά σε κόστος, ο διευθυντής προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου είπε πρόσφατα στο Κογκρέσο ότι το κόστος για τους φορολογούμενους θα κινηθεί κάπου ανάμεσα στα 10 και τα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Τραμπ αποφάσισε ότι ήθελε παρέλαση στην Ουάσινγκτον αφού είδε τους εορτασμούς στη Γαλλία για την Ημέρα της Βαστίλης τον περασμένο Ιούλιο.

Λίγους μήνες αργότερα έκανε και την πρώτη δημόσια αναφορά του στο θέμα όταν συνάντησε ξανά τον Εμμανουέλ Μακρόν στη Νέα Υόρκη αναφέροντας ότι «θα προσπαθήσουμε να σας ξεπεράσουμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέλαση θα εστιάσει στη συμβολή των βετεράνων στην ιστορία των ΗΠΑ ενώ ξεχωριστή θέση θα έχει και η παρουσία των γυναικών από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

Για το λόγο αυτό σύμφωνα με το υπόμνημα ο Τραμπ θα πλαισιωθεί στην εξέδρα των επισήμων από βετεράνους και αποδέκτες του Μεταλλίου της Τιμής.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ελλαδιστανια

Ο Αμερικανικός στρατός ξοδεύει 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ . 30 εκατομμύρια ΕΙΝΑΙ 6 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ! Χαχαχαχα

Καμπαναρης

Αραξε λίγο την πέτσα σου. Τα μαθηματικά σου βγάζουν οτι το Παγκόσμιο ΑΕΠ είναι κλάσμα του στρατιωτικού προυπολογισμού των ΗΠΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bring-back-our-money1

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, τα χρήματα µεταφέρθηκαν με ένα κοντέινερ στην πρωτεύουσα Μονρόβια, αφού τυπώθηκαν στο Λίβανο και τη Σουηδία στο χρονικό διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2017 και Απριλίου 2018

trumpthumbsweb

Ο Τραμπ, που επιδιώκει να επαναδιαπραγματευτεί εμπορικές συμφωνίες με αρκετές χώρες, δήλωσε ότι η αναθεωρημένη συμφωνία θα μειώσει την γραφειοκρατία και θα αυξήσει την ευημερία στις ΗΠΑ και την Νότια Κορέα