Χάικο Μαας: Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών έχει αδυναμία στο πλούσιο στήθος

Χάικο Μαας: Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών έχει αδυναμία στο πλούσιο στήθος

Η πρώην και η νυν σύντροφος του Γερμανού υπουργού έχουν ένα και μοναδικό κοινό στοιχείο...

Χάικο Μαας: Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών έχει αδυναμία στο πλούσιο στήθος
Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας, περπατάει στο κόκκινο χαλί όλο υπερηφάνεια. 

Κρατώντας σφιχτά το χέρι της δεύτερης συζύγου του, ο Σοσιαλδημοκράτης υπουργός που θα αναλάβει το πόστο του όταν συγκροτηθεί η νέα κυβέρνηση «μεγάλου συνασπισμού» στη Γερμανία, ποζάρει στο φακό χαμογελώντας και ντυμένος στην τρίχα..., όπως άλλωστε το συνηθίζει. Πάντα συνοδεύει τη Ναταλία Βέρνερ σε φεστιβάλ ταινιών και κινηματογράφου.

Η καστανή ηθοποιός με το πλούσιο μπούστο του έκλεψε την καρδιά ενώ ήταν παντρεμένος με την Κορίνα, δασκάλα στο επάγγελμα και μητέρα των δύο παιδιών του.


Το 2016,δύο χρόνια ύστερα από την πρώτη τους γνωριμία, το ζευγάρι αποφάσισε να συζήσει. Ο Μάας ζήτησε διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο, Κορίνα και νυμφεύτηκε τη Ναταλία. Ωστόσο,όπως ο ίδιος λέει,βρίσκεται πάντα στο πλευρό των δύο παιδιών του. 
  
Κλείσιμο

Με την Κορίνα



Σε βίντεο στο YouTube η Γερμανίδα ηθοποιός δείχνει το σεξ απίλ της που φαινόταν από μικρή ηλικία. Πάντως από την πρώτη στιγμή που την είδε σε μία εκδήλωση, ο Σοσιαλδημοκράτης υπουργός ξετρελάθηκε μαζί της. 

Με την νυν σύζυγό του Νατάλια Βέρνερ

   
Η Ναταλία είναι καστανή και η Κορίνα ξανθιά.Το μόνο κοινό που έχουν η πρώην και η νυν σύζυγος του Χάικο Μάας είναι το πλούσιο στήθος, όπως επισημαίνουν οι γερμανικές εφημερίδες σχολιάζοντας από ενδυματολογικής πλευράς τις δημόσιες εμφανίσεις τους. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης