Υπόθεση-σοκ: Ρουμάνα πούλησε τις ανήλικες αδερφές της για «σκλάβες του σεξ» στην Ισπανία

Υπόθεση-σοκ: Ρουμάνα πούλησε τις ανήλικες αδερφές της για «σκλάβες του σεξ» στην Ισπανία

Τα δύο κορίτσια, 16 και 17 ετών, βιάζονταν συστηματικά από τον πατέρα τους και τον άντρα της αδερφής τους - Επτά συλλήψεις στη χώρα της Ιβηρικής - Την καταγγελία έκανε η μάνα όταν διαπίστωσε ότι οι δύο έφηβες λείπουν από το σπίτι

Υπόθεση-σοκ: Ρουμάνα πούλησε τις ανήλικες αδερφές της για «σκλάβες του σεξ» στην Ισπανία
Στο βωμό του εύκολου κέρδους, ο άνθρωπος δεν υπολογίζει ούτε δεσμούς αίματος... Μία «διαβολική», όπως χαρακτηρίστηκε από την Αστυνομία, Ρουμάνα συνελήφθη όταν επιχείρησε να πουλήσει για «σκλάβες του σεξ» τις δύο ανήλικες αδερφές της, σε συμμορία που δραστηριοποιείται στην Ισπανία.

Η γυναίκα κανόνισε την τιμή στα 10.000 ευρώ «το κεφάλι» και παρέδωσε τις αδερφές της, ηλικίας 16 και 17 ετών, σε Ισπανούς συμμορίτες.

Κλείσιμο


Οι δύο ανήλικες Ρουμάνες είχαν ήδη πέσει θύματα βιασμού από τον ίδιο τον πατέρα τους, γνωρίζοντας τη φρίκη από πολύ νεαρή ηλικία.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την ισπανική αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη τουλάχιστον επτά μελών της συμμορίας. Η επιχείρηση για τον εντοπισμό τους ήταν μεγάλη και εξελίχθηκε τόσο στην επαρχία της Ζαμόρα, όσο και στο Βαγιαδολίδ.

Οι λεπτομέρειες που βγήκαν στην επιφάνεια σοκάρουν, καθώς όπως δήλωσαν στην ισπανική αστυνομία τα δύο κορίτσια, είχαν πέσει θύματα βιασμού τόσο από τον πατέρα τους, όσο και από το σύζυγο της αδερφής τους, η οποία τις οδηγούσε η ίδια στο κρεβάτι της φρίκης.



Τέσσερις συλλήψεις έγιναν στη μικρή πόλη Morales de Toro και άλλες τρεις κοντά στο Pozaldez. 

Την καταγγελία για τα όργια που λάμβαναν χώρα στο σπίτι της, πραγματοποίησε η μητέρα των κοριτσιών, όταν διαπίστωσε ότι τα δύο κορίτσια απουσιάζουν από το σπίτι. Η γυναίκα, όπως ομολόγησε στην αστυνομία, φοβόταν να προχωρήσει σε καταγγελία νωρίτερα, καθώς θα βρισκόταν αντιμέτωπη με το μένος του συζύγου και της μεγάλης κόρης. 




Δείτε βίντεο: Ρουμάνα πούλησε τις ανήλικες αδερφές της
για «σκλάβες του σεξ» στην Ισπανία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης