Μητέρα και βρέφος έξι μηνών βρήκαν τραγικό θάνατο στο ασανσέρ της πολυκατοικίας τους

Μητέρα και βρέφος έξι μηνών βρήκαν τραγικό θάνατο στο ασανσέρ της πολυκατοικίας τους

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα, η 38χρονη μητέρα έχασε τη ζωή της περίπου πέντε λεπτά μετά τον γιο της

Μητέρα και βρέφος έξι μηνών βρήκαν τραγικό θάνατο στο ασανσέρ της πολυκατοικίας τους
Ένα προβληματικό ασανσέρ έκοψε το νήμα της ζωής μιας 38χρονης μητέρας και του έξι μηνών γιου της στη Ρωσία.

Ο λόγος για την Natalia Simonova, η οποία είδε τον μικρό της γιο να συνθλίβεται από τον ανελκυστήρα μπροστά στα μάτια της, ενώ λίγα λεπτά αργότερα βρήκε και η ίδια τον ίδιο τραγικό θάνατο.

Κλείσιμο


Η 38χρονη μητέρα τριών παιδιών κατέβαινε από τον ένατο όροφο της πολυκατοικίας, αλλά ο ανελκυστήρας κόλλησε μεταξύ του τρίτου και τέταρτου ορόφου. Η ίδια προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα για να απομακρύνει το καρότσι του μωρού, αλλά εκείνο κόλλησε στην πόρτα την ώρα που το ασανσέρ άρχισε να ανεβοκατεβαίνει, προκαλώντας τον θάνατο του βρέφους.

Η Simonova επιχείρησε να καλέσει τον σύζυγο της, ο οποίος βρισκόταν στο διαμέρισμα. Ο ίδιος υποστήριξε πως η 38χρονη του φώναζε κλαίγοντας πως πέθανε ο γιος τους και εκείνος έσπευσε να τους απεγκλωβίσει μαζί με έναν συγγενή τους.



Ο άτυχος πατέρας και σύζυγος αποκάλυψε πως: «Ο γιος μου είχε συνθλιβεί με το καρότσι και κρεμόταν με το κεφάλι του κάτω. Σκεφτήκαμε πως ίσως ήταν ακόμα ζωντανός. Κόψαμε το καρότσι και τότε το ασανσέρ άρχισε πάλι να κινείται σκοτώνοντας και την γυναίκα μου».

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η 38χρονη μητέρα έχασε τη ζωή της περίπου πέντε λεπτά μετά τον γιο της. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, οι αρμόδιοι είχαν αγνοήσει τα παράπονα τους και δεν είχαν επισκευάσει το ασανσέρ, που παρουσίαζε συχνά προβλήματα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης