Φωτογραφίες και βίντεο: Το αεροπλανοφόρο US Carl Vinson στο Βιετνάμ μετά από 43 χρόνια

Φωτογραφίες και βίντεο: Το αεροπλανοφόρο US Carl Vinson στο Βιετνάμ μετά από 43 χρόνια

Ο αμερικανικός στόλος κατέπλευσε στην περιοχή για πρώτη φορά μετά τις 30 Απριλίου 1975 και τη λήξη του 20ετούς πολέμου

Ένας μεγάλος πόλεμος, μία μεγάλη ήττα, ένα μεγάλο πλήγμα στο κύρος της αμερικανικής στρατιωτικής μηχανής... Οι Αμερικανοί εισέβαλαν στο Βιετνάμ την 1η Νοεμβρίου 1955. Είκοσι χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου 1975, οι αμερικανικές δυνάμεις αποχώρησαν. Ο κόσμος θεώρησε ότι οι ΗΠΑ είχαν υποστεί την ήττα από τους Βιετκόνγκ. Από τότε, χρειάστηκαν σχεδόν 43 χρόνια προκειμένου το αμερικανικό πολεμικό σκάφος να πλεύσει σε λιμάνι του Βιετνάμ.

Στις 5 Μαρτίου, το αεροπλανοφόρο Carl Vinson κατέπλευσε σε λιμάνι του Βιετνάμ, μεταφέροντας τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη F-35, αλλά και ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς την Κίνα και τη Ρωσία.

Μαζί με το Carl Vinson, στο Βιετνάμ κατέπλευσαν και άλλα δύο αμερικανικά πολεμικά, ως συνοδευτικά του θεόρατου αεροπλανοφόρου.

Ακολουθεί το βίντεο από την είσοδο του αμερικανικού αεροπλανοφόρου στον κόλπο του Βιετνάμ και φωτογραφίες από την παρουσία του στόλου των ΗΠΑ στην περιοχή...ΣΧΟΛΙΑ (2)

*(-_-)*

Το όνειρο του Χο Τσι Μινχ και του συντ/ρχη Archimede Leonida Patti, μετά από 73 χρόνια αρχίζει δειλά - δειλά να παίρνει μορφή.

??????

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΥΡΝΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Mexico

Την περασμένη χρονιά ξεκίνησαν να διενεργούνται έρευνες για 33.341 φόνους, αριθμός που ξεπέρασε το προηγούμενο ιστορικό υψηλό, που είχε καταγραφεί το 2017 και ανερχόταν σε 25.036 φόνους, κατά δεδομένα του υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιοποιήθηκαν χθες Δευτέρα

44

Εντοπίζοντας την Gennifer Christianson μέσω του κοινωνικού μέσου, γλίτωσαν τις αμοιβές των εταιριών περένθετης μητρότητας και άλλες αποζημιώσεις, συνολικής αξίας 100.000 δολαρίων

Pat-Lawson

Μπλεγμένος από μικρός με κακές παρέες, πέρασε μεγάλα διαστήματα ως άστεγος και «αλήτης», όπως λέει, μπαινοβγήκε στη φυλακή και καταβυθίστηκε στον κόσμο των ναρκωτικών