Τραμπ για Βόρεια Κορέα: Ενδεχόμενη πρόοδος αλλά ίσως οι ελπίδες είναι ψεύτικες

Τραμπ για Βόρεια Κορέα: Ενδεχόμενη πρόοδος αλλά ίσως οι ελπίδες είναι ψεύτικες

Πώς σχολίασε ο αμερικανός πρόεδρος τη συμφωνία Βόρειας και Νότιας Κορέας – Η δήλωση έγινε μετά την ανακοίνωση της Σεούλ ότι η Πιονγκγιάνγκ προτίθεται να συζητήσει ενδεχόμενη αποπυρηνικοποίηση

Επιφυλακτική ήταν η στάση του Ντόναλντ Τραμπ στις ανακοινώσεις της Νότιας Κορέας ότι το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν προτίθεται να συζητήσει ενδεχόμενη αποπυρηνικοποίηση, αν δοθούν εγγυήσεις για την ασφάλεια του καθεστώτος. 

Μέσω twitter, μέσο που πολλές φορές χρησιμοποιεί για να ασκεί εξωτερική πολιτική, ο αμερικανός πρόεδρος χαιρέτισε μεν την «ενδεχόμενη πρόοδο», ωστόσο κρατά στάση αναμονής. 
  
«Ενδεχόμενη πρόοδος έγινε στις συνομιλίες με τη Βόρεια Κορέα. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Ο κόσμος παρακολουθεί και περιμένη. Ίσως οι ελπίδες είναι ψεύτικες, αλλά οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να κατευθυνθούν σκληρά προς κάθε κατεύθυνση!» έγραψε στο twitter. Νωρίτερα, σε πρώτο μήνυμά του στο twitter, o Τραμπ έγραψε «Θα δούμε τι θα γίνει».


Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Emanouel_Makron

«Αυτή η νοοτροπία συμβιβασμού (...) δεν πρέπει να εμποδίζει την επιβεβαίωση της γαλλικής θέσης όταν υπάρχει, όπως σε οποιοδήποτε ζευγάρι, σε οποιοδήποτε σχέδιο, πρέπει να υποθέσουμε ότι έχουμε διαφωνίες», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στο Ελιζέ