Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Εκκενώθηκε λόγω σοβαρής απειλής το κολέγιο Utica

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Εκκενώθηκε λόγω σοβαρής απειλής το κολέγιο Utica

Τηλεφωνική απειλή από άντρα, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι οπλισμένος και θα προκαλέσει πολλούς θανάτους - Αποκλείστηκαν στις εστίες τους οι φοιτητές - Αποκλείστηκε περιμετρικά η περιοχή

Σοβαρές απειλές για την ασφάλεια των φοιτητών δέχθηκε μέσω τηλεφωνήματος το κολέγιο Utica στη Νέα Υόρκη, σημαίνοντας συναγερμό στις αμερικανικές αρχές.

Η αστυνομία έδωσε εντολή να εκκενωθούν τα γραφεία, να κλείσει το κολέγιο και να παραμείνουν στις εστίες τους οι φοιτητές, έως ότου δοθεί νέα οδηγία από τους αρμόδιους.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του κολεγίου, πρόκειται για «σοβαρή απειλή».

Στις εγκαταστάσεις του κολεγίου και στο κάμπους αναπτύχθηκαν ένοπλοι στρατιώτες, οι οποίοι πραγματοποίησαν έλεγχο σε όλους τους χώρους.

Ο εκπρόσωπος του κολεγίου διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς, όπως κυκλοφόρησε σε μερίδα των ΜΜΕ.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ενημέρωσε ότι υπήρξε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από άντρα, ο οποίος υποστήριζε ότι είναι οπλισμένος και ότι θα προκαλέσει πολλούς θανάτους στο κολέγιο. Μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι στρατιώτες, δεν βρέθηκαν ενδείξεις από πυροβολισμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sP4PEpoi

Πήρε τη ρεβάνς για την ακύρωση της ομιλίας του - Ο αμερικανός πρόεδρος ενημέρωσε τον τρίτο τη τάξει πολιτειακό παράγοντα της χώρας, ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το στρατιωτικό αεροσκάφος λόγω του shutdown

Rtdpktkh

O πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ ανέφερε ότι εντός των τριών επόμενων εβδομάδων θα παρουσιάσει πέντε διατάγματα με τα οποία θα επιλύονται τα ακανθώδη ζητήματα τα οποία προκύπτουν από μια άτακτη αποχώρηση της Βρετανίας