Τουρκία: Θεολόγος και τηλεαστέρας εξοργίζει με... «γατούλες» τον Ερντογάν

Τουρκία: Θεολόγος και τηλεαστέρας εξοργίζει με... «γατούλες» τον Ερντογάν

Από την εκπομπή του, ο  Αντνάν Οκτάρ προκαλεί τον «Σουλτάνο» με τις αιθέριες υπάρξεις που βρίσκονται στο πλευρό και φορούν μίνι, έχουν βαθύ ντεκολτέ κι έχουν επισκεφθεί το ίδιο πλαστικό

Τουρκία: Θεολόγος και τηλεαστέρας εξοργίζει με... «γατούλες» τον Ερντογάν
Όποιο μέσο δεν ελέγχει,τον ενοχλεί παράφορα. Ακόμη κι ένας θεολόγος-συγγραφέας είναι δυνατόν να εξοργίζει τον Σουλτάνο του Βοσπόρου; 
 
Ο Αντνάν Οκτάρ είναι θεωρητικά ένας αβλαβής στόχος για τον Τούρκο ηγέτη, όμως η τηλεοπτική του εκπομπή ερεθίζει την κυβέρνηση της Άγκυρας.  

Επί επτά χρόνια,ο Οκτάρ παρουσιάζει μία εκπομπή σε καθημερινή βάση που μεταδίδεται μέσω δορυφόρου και διαδικτύου. Στην εκπομπή του,ο Τούρκος θεολόγος μιλάει για την ισλαμική δημιουργικότητα,την ειρήνη και την αγάπη, με το ακροατήριό του να απολαμβάνει την ομιλία του.
Κλείσιμο

Στο κοινό που τον ακούει περιλαμβάνονται αιθέριες υπάρξεις με μίνι φούστες και τολμηρά ντεκολτέ. Οι λεγόμενες «γατούλες» του-έτσι έχουν βαπτίσει τα τουρκικά ΜΜΕ τις αιθέριες υπάρξεις που βρίσκονται στο πλευρό του- έχουν ομορφύνει από τα χέρια του ίδιου πλαστικού...

Οι συντηρητικοί θρησκευτικοί παράγοντες στην κυβέρνηση της Άγκυρας έχουν αποφασίσει να φιμώσουν την εκπομπή του. Όσοι όμως επικρίνουν δριμύτατα την επικείμενη λογοκρισία,πιστεύουν ότι πρόκειται για μία κίνηση της τουρκικής κυβέρνησης να επιδιώξει ευρείας εμβέλειας περιορισμούς στο περιεχόμενο του διαδικτύου και στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.

Πραγματικός στόχος, εκτός από την επιβολή των ηθικών προτύπων, είναι να κλείσει το τελευταίο καταφύγιο για τα ΜΜΕ που κάνουν αντιπολίτευση καθώς η κυβέρνηση διευρύνει την λογοκρισία της σε αυτά τα μέσα.

"Με τον κύριο Aντνάν ως δικαιολογία, πραγματοποιείται εκτεταμένη λογοκρισία στα ΜΜΕ του διαδικτύου", προειδοποιεί επικεφαλής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας υπό καθεστώς ανωνυμίας.

 Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα το 2016, ο Ερντογάν προσπαθεί να μετατρέψει την Τουρκία σε ένα αυταρχικό σύστημα.

Ο θεολόγος- τηλεαστέρας που ενοχλεί παράφορα τον Ερντογάν

 Στις 21 Μαρτίου του 2011, ο Οκτάρ ξεκινά την τηλεοπτική του εκπομπή η οποία μεταδίδεται μέσω του δορυφορικού καναλιού A9 με τις «γατούλες» του να χτυπούν παλαμάκια για τα όσα λέει. 

Οι συνεντεύξεις και οι νυχτερινές του διαλέξεις μεταδίδονται απευθείας. Οι γυναίκες έχουν έντονο μακιγιάζ,φορούν σφικτά μπλουζάκια Versace και καταφεύγουν στον ίδιο πλαστικό χειρουργό.

Ο Οκτάρ υπογράφει τα βιβλία του με το όνομα «Χαρούν Γιαχγιά».

Πριν από μια δεκαετία,οργίαζαν φήμες για σκάνδαλα με Ρωσίδες πόρνες που εμφανίζει ως μαθήτριές του και σπουδάστριες του Ισλάμ.Αν και δεν έχει έρθει σε ρήξη με τον Ερντογάν, παρουσιάζει μια πολύ ελεύθερη ερμηνεία του Ισλάμ και τάσσεται υπέρ της λογοκρισίας των ΜΜΕ.

Ντυμένος με πανάκριβα κομψά και αρκετά θεατρινίστικα ρούχα,βρίσκεται στο πλευρό καλλονών με έξωμα φορέματα.Θεωρείται απόλυτος υποστηρικτής της παγκοσμιοποίησης.Από τα βιβλία του, αυτό που προκάλεσε αίσθηση στην διεθνή κοινότητα είναι αυτό υπό τον τίτλο:«Ο «Άτλας της Δημιουργίας».

Κυκλοφόρησε σε πολλές γλώσσες,ενώ χιλιάδες αντίτυπά του μοιράστηκαν δωρεάν σε σχολεία, πανεπιστήμια και επιστήμονες στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ,σε αμερικανικά μουσεία Φυσικής Ιστορίας και σε μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου. 
 



Δείτε βίντεο: Θεολόγος και τηλεαστέρας εξοργίζει με... «γατούλες» τον Ερντογάν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης