Έλληνας ομογενής την «πλήρωσε» για σεξουαλικό σκάνδαλο στην τράπεζα που δούλευε

Έλληνας ομογενής την «πλήρωσε» για σεξουαλικό σκάνδαλο στην τράπεζα που δούλευε

Ο 50χρονος Γιώργος Ελευθερίου, απολύθηκε από τη θέση του όταν έγινε γνωστό πως δυο υπάλληλοι της τράπεζας πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω, να κάνουν σεξ στην τουαλέτα του μπαρ Dirty Martini, στη διάρκεια εξόδου μεταξύ συναδέλφων

Η απόλυση ενός ομογενή από τη βρετανική Τράπεζα Clydesdale έφερε στην επιφάνεια ένα  σεξουαλικό σκάνδαλο, με πρωταγωνίστρια μια υπάλληλο η οποία είχε ερωτικές σχέσεις με αρκετούς συναδέλφους της, δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινή λειτουργία της Τράπεζας. 

Το σεξουαλικό σκάνδαλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, έγινε γνωστό όταν μια ανώνυμη επιστολή έφθασε στα χέρια του προϊσταμένου της τράπεζας ο οποίος κάλεσε σε απολογία τον Έλληνα ομογενή αφού του καταλογιζόταν ανεπαρκή λήψη μέτρων σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις μεταξύ συναδέλφων που είχαν αναπτυχθεί μέσα στο τμήμα του στην τράπεζα. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο 50χρονος Γιώργος Ελευθερίου, απολύθηκε από τη θέση του όταν έγινε γνωστό πως δυο υπάλληλοι της τράπεζας πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω, να κάνουν σεξ στην τουαλέτα του μπαρ Dirty Martini, στη διάρκεια εξόδου μεταξύ συναδέλφων. Οι δυο τραπεζικοί υπάλληλοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, γνωστοί μόνο με τα αρχικά τους Ζ. και Ν. πιάστηκαν τη στιγμή που επιδίδονταν σε ερωτικές πράξεις από την ασφάλεια του μαγαζιού. 
Στην ανώνυμη επιστολή αναφερόταν ότι, ενώ ο Έλληνας τραπεζικός διευθυντής δεν ήταν παρών στη συγκεκριμένη περίπτωση, είχε πληροφορηθεί το γεγονός και είχε διαβεβαιώσει τους υπαλλήλους ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναλαμβανόταν, αφού ερχόταν σε αντίθεση με τον εσωτερικό κανονισμό της τράπεζας. 

Ωστόσο, ο συντάκτης της επιστολής αποκάλυπτε πως ο 50χρονος ομογενής, είχε πιαστεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος της τράπεζας να κάνει σεξ με την Ν. αλλά και ότι η συγκεκριμένη είχε σεξουαλική επαφή και με άλλους συναδέλφους της. 

Μάλιστα στην επιστολή αναφερόταν πως ο Έλληνας τραπεζικός διευθυντής μαζί με άλλα τρία άτομα της τράπεζας, μεταξύ των οποίων και η Ν. είχαν δημιουργήσει μια κλίκα που έβγαινε στο μπαρ Dirty Martini στο Γκόβεντ Γκάρντεν και επιδίδονταν ακόμη και σε σεξουαλικές πράξεις. Ο αρμόδιος διευθυντής που παρέλαβε την επιστολή πραγματοποίησε έρευνα και κάλεσε σε απολογία τον Έλληνα υπάλληλο, ωστόσο αποφάσισε την απόλυσή του για «ανεπαρκή δράση» όσον αφορά την ανάρμοστη συμπεριφορά της Ν. αλλά και τα όσα είχαν ακουστεί για την «κλίκα των τεσσάρων».

Ο 50χρονος ομογενής που απολύθηκε τον Οκτώβριο του 2016 προσέφυγε στο Δικαστήριο εργατικών διαφορών. Η απόφαση η οποία βγήκε την περασμένη εβδομάδα, τον δικαίωσε, αφού ο Δικαστής έκρινε πως η απόλυσή του ήταν άδικη. Ο Έλληνας τραπεζικός υπάλληλος εργαζόταν από το 2010 στη συγκεκριμένη τράπεζα και δεν είχε δώσει αφορμές για καμία παράτυπη συμπεριφορά. Μετά τη δικαίωση από το Δικαστήριο εργατικών διαφορών, η τράπεζα και ο ομογενής προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό πριν από δυο ημέρες. Όσον αφορά τη Ν. και τον Ζ. απολύθηκαν από την τράπεζα για ανάρμοστη συμπεριφορά. 

ΣΧΟΛΙΑ (17)

σκλαβοι ειμαστε

ΚΑΤΕΡΓΑ. ισως χειροτερα και απο τις εποχες που βλεπουμε στις ταινιες...νομιζοντας οτι παρηλθαν

Ο ορισμός του wrongful termination

Ελπίζω να τους κάνει μήνυση

Τοτις

Οπα διασκέδαση δεν καταλάβω γιατί τόσο φασαρία απλός περνούσαν ωραία γιατί όχι ;;;;;;;

ντροπή

''αποφάσισε την απόλυσή του για ανεπαρκή δράση. Δεν έδρασε όσο έπρεπε με αποτέλεσμα η Ν να χρειαστεί να πηγαίνει και με άλλους. Ρόμπα τον κάνανε...

τρουτρουα

Αυτός που απέλυσε τη Ν. ή δεν του έκατσε, ή κακιά και ζηλιάρα λουλού πρέπει να ήταν.

Απορια

γιατί ο επιβήτορας είναι ομογενής ελληνας και όχι Αυστραλός (γεννημένος και μεγαλωμένος εκεί) ενω ο γνωστός Γιάννης (ο ψεύτης) είναι μόνο ελληνας και όχι Νιγηριανός ομογενής;

Manos

1. Η Clydesdale ειναι βρετανική τράπεζα, και το άρθρο αναφέρεται στο λονδινο. Τα περί Αυστραλίας ήθελα να ήξερα που τα είδες 2. Γεννημένος και μεγαλωμένος εκει;; Που; Εχεις και το πιστοποιητικό γέννησης του μηπως; 3. Τι σχέση εχει ο Γιάννης πραγματικά δε μπορω να καταλάβω. Ποιος ειπε οτι δεν ειναι Νιγηριανός ομογενής; Ειναι, Όπως ειναι και ελληνας. Σταματα να βγάζεις κόμπλεξ και μη διακρίνεις τους ανθρώπους με βάση το απο που ειναι, Αλλα με βάση την προσωπικότητα τους

Σωτήρης

Είναι Νιγηριανός ομογενής ο...Γιάννης; Σοβαρά; Δηλαδή οι από εκατό γενιές Νιγηριανοί γονείς του είχαν ρίζες και καταγωγή από την Ελλάδα; Έχετε χαζέψει τελείως στο Ελλάντα; Την Ελληνική γλώσσα πού τη μαθαίνετε;

Βαπόρι

Προφανώς δεν έμαθαν τα ελληνικά στο ίδιο σχολείο με εσένα. Ομογενής δεν σημαίνει Έλληνας. Έλληνας ομογενής είναι κάποιος στο εξωτερικό που έχει ελληνική καταγωγή. Νιγηριανός ομογενής είναι ο καταγόμενος από τη Νιγηρία που ζει εκτός Νιγηρίας.

andre

Την Εθνικότητα (nationality) την επιλέγεις η την αποποιείσαι εσύ αρκεί βέβαια να ικανοποιείς κάποια κριτήρια που θέτει συνήθως το κάθε κράτος η ο ΟΗΕ. Είναι δικαίωμα σου. Ο Γιάννης επέλεξε να την έχει την Ελληνική. Την ιθαγένεια ναι δεν μπορείς να την αλλάξεις, αλλά αυτή είναι μόνο τίτλος και δεν μετράει νομικά έξω από την Ελλάδα, ούτε και την υιοθετεί κανείς. Η λέξη ιθαγένεια είναι μόνο Ελληνική και την έχει μόνο στο Λεξιλόγιο της, σαν ξεχωριστή λέξη, η Ελλάδα και η Αργεντινή. Κανένα άλλο προηγμένο κράτος. Αλλά όπως σου ανέφερα είναι μόνο τίτλος και όχι ιδιότητα. Εκφράζει περισσότερο την ομοιογένεια σε ένα κράτος και όχι σε συγκεκριμένο πολίτη και τίποτα περισσότερο. Ο ομογενής από την Αυστραλία είναι Έλληνας μόνο στο γένος (τίτλος που έτσι και αλλιώς δεν μετρά πουθενά) και όχι Έλληνας πολίτης. Είναι Αυστραλός πολίτης. Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι να καταλάβεις τη διαφορά.

Με ....τόκο ;;;;;

..... το έδινε η κυρία ;;;;

Off

Με τόσο κόσμο που έχουν Πηδήξει οι τράπεζες και τώρα αυτό τους πείραξε

speechless

υπάρχουν ακόμη ανώμαλοι που κάνουν ετεροφυλοφιλικό σεξ στη βρετανία;

Panos

Παρακαλώ η Ν. να επικοινωνήσει, θέλω να την προσλάβω

@Panos

Έλα Πανούλη τι θες??? δεν στο δίνει η κυρά ??? Η Ν.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

president-trump-marine-one-1

Ο Μάικ Πενς διεμήνυσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι η Βόρεια Κορέα δεν πρέπει να αποπειραθεί να εξασφαλίσει παραχωρήσεις από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με αντάλλαγμα υποσχέσεις τις οποίες δεν σκοπεύει να τηρήσει