Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που κινητήρας αεροσκάφους αρχίζει να... διαλύεται στον αέρα!

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που κινητήρας αεροσκάφους αρχίζει να... διαλύεται στον αέρα!

Το αεροσκάφος της United Airlines πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Χονολουλού

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που κινητήρας αεροσκάφους αρχίζει να... διαλύεται στον αέρα!
Την τρομακτική στιγμή που ο κινητήρας του αεροσκάφους με το οποίο ταξίδευε άρχισε να... διαλύεται στον αέρα κατάγραψε ένας από τους επιβάτες της πτήσης UA1175, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Σαν Φρανσίσκο-Χαβάη.

Το Boeing 777 της United Airlines «ήθελε» περίπου 35 λεπτά για να φτάσει στον προορισμό του, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος. Έντρομοι, οι επιβάτες κοίταξαν από τα παράθυρά τους και είδαν τμήματα του κινητήρα του αεροσκάφους να αποκολλούνται και να «φεύγουν» στον αέρα.

Κλείσιμο


Αμέσως οι κυβερνήτες του αεροσκάφους έστειλαν σήμα κινδύνου στο κέντρο ελέγχου, από το οποίο τους δόθηκε εντολή να προβούν σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Χονολουλού.



Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν επιβάτες και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το ατρακτίδιο (κάλυμμα) εμφανίζεται να έχει ξεκολλήσει από τον κινητήρα, ο οποίος είναι πλήρως εκτεθειμένος.



Αρκετοί από τους επιβάτες χαρακτήρισαν ιδιαίτερα τρομακτική την εμπειρία τους, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το πλήρωμα φέρθηκε με άψογο επαγγελματισμό. Υπήρχαν πάντως και κάποιοι που είδαν την... αστεία πλευρά της υπόθεσης, όπως ένας επιβάτης που τουίταρε φωτογραφίες του διαλυμένου κινητήρα με αστείες λεζάντες όπως... «Αυτό δεν το έγραφε το φυλλάδιο ασφαλείας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης