Τελικά τι συμβαίνει με τα μαλλιά του Τραμπ;

Τελικά τι συμβαίνει με τα μαλλιά του Τραμπ;

Οργιάζουν τα σενάρια για την ουλή που αποκαλύφθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του - Πολλοί πιστεύουν ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική μέθοδο μείωσης του τριχωτού της κεφαλής

Τελικά τι συμβαίνει με τα μαλλιά του Τραμπ;
Η ουλή που εντοπίστηκε στον πίσω μέρος του κεφαλιού του Τραμπ
στις 2 Φεβρουαρίου δίνει τη λύση στο μυστήριο που καλύπτει την υπόθεση με τα μαλλιά του Αμερικανού προέδρου. Είναι δικά του ή όχι; 
 
Όταν ο αέρας φύσηξε την ξανθή του κόμη στις 2 Φεβρουαρίου,οι φωτογράφοι εντόπισαν μία ουλή με τους πλαστικούς χειρουργούς να εικάζουν ότι πιθανόν ο πρόεδρος των
ΗΠΑ
Κλείσιμο
να έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μείωσης του τριχωτού της κεφαλής.
 
Αμερικανικά δημοσιεύματα επικαλούμενα ειδικούς προσπαθούν να εξηγήσουν από που πήγε προήλθε η ουλή αυτή.

Ο 71χρονος Αμερικανός πρόεδρος εκτέθηκε άθελά του όταν άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά του προεδρικού αεροσκάφους «Air Force One» στις 2 Φεβρουαρίου και ο αέρας ήταν τόσο δυνατός που έκανε άνω κάτω τα μαλλιά του, Αποκαλύπτοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Καθώς τα μαλλιά του ανέμιζαν, οι ειδικοί εντόπισαν την επίμαχη ουλή.  




Η χειρουργική επέμβαση μείωσης του τριχωτού της κεφαλής ή «προηγμένη χειρουργική επέμβαση πτερύγιο» είναι μία διαδικασία κατά την οποία καλύπτονται τα φαλακρά τμήματα του κρανίου κυρίως στην μπροστινή πλευρά της κεφαλής. 

Από την πλευρά του, ο πλαστικός χειρουργός Σάκερ Σάμιουελ Λαμ δήλωσε στην εφημερίδα «The Daily Beast» ότι η διαδικασία αυτή ήταν συνηθισμένη στη δεκαετία του 1980 και ο Τραμπ πιθανότατα την έχει κάνει.
  
«Αν βλέπετε μία κατακόρυφη τομή στο πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής, αυτό είναι πολύ χαρακτηριστικό της μείωσης του τριχωτού της κεφαλής», επισημαίνει.
  
Η Ιβάνα, πρώτη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου και μητέρα της αγαπημένης κόρης του Τραμπ, Ιβάνκα, είχε δηλώσει παλαιότερα ότι, ο Τραμπ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μείωσης του τριχωτού της κεφαλής το 1989, ένα χρόνο προτού λάβει διαζύγιο το ζευγάρι. Η Ιβάνα ισχυρίστηκε ότι για το πρόβλημα τριχόπτωσης του Τραμπ είχε αναλάβει δράση ο πλαστικός χειρουργός Στίβεν Χέφλιν, στην πελατεία του οποίου συγκαταλέγονταν ο Μάικλ Τζάκσον και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ. 

 Ωστόσο, το 1993 ο Τραμπ έσπευσε να διαψεύσει την πρώτη του σύζυγο κι έκτοτε υποστηρίζει με θέρμη ότι τα μαλλιά είναι δικά του. 
   
Για την ξανθή κόμη του Tραμπ γίνεται λόγος και στο βιβλίο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ κι έχε προκαλέσει πονοκέφαλο στον Λευκό Οίκο, υπό τον τίτλο «Φωτιά και Οργή» του Μάικλ Γουόλφ. Ο Αμειρκανός συγγραφέας επισημαίνει ότι, ο Αμερικανός πρόεδρος έχει καλύψει την φαλάκρα του με την βοήθεια της χειρουργικής αυτής επέμβασης.  
Η διαδικασία, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, γίνεται για την αντιμετώπιση της απώλειας τρίχας, ειδικά στην περιοχή που βρίσκεται στο πάνω μέρος του κεφαλιού. 

Σχολιάζοντας το σημάδι-ουλή στο κεφάλι του Τραμπ, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, Λίζα Άισι όπως και ο καθηγητής Σάμιουελ Λαμ, επικεφαλής του  ινστιτούτου Λαμ για την αποκατάσταση μαλλιών με έδρα το Τέξας, κατέληξαν σε διαφορετικά συμπεράσματα. Η Άισι θεωρεί πως ο Τραμπ δεν υποβλήθηκε σε αυτή την ξεπερασμένη και χρονοβόρα διαδικασία. «Αν κάποιος έχει πρόβλημα τριχόπτωσης, κάνει μεταμόσχευση μαλλιών». υπογραμμίζει.

Ωστόσο, ο καθηγητής Λαμ, θεωρεί ότι: «Ναι, αλλά αν δείτε μια κατακόρυφη τομή στο πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής, αυτό είναι πολύ χαρακτηριστικό της μείωσης του τριχωτού της κεφαλής».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης