Συγκλονίζει Ιταλίδα παρουσιάστρια: Πολεμώ τον καρκίνο και φοράω περούκα, ας μην ντρεπόμαστε

Συγκλονίζει Ιταλίδα παρουσιάστρια: Πολεμώ τον καρκίνο και φοράω περούκα, ας μην ντρεπόμαστε

Μετά από δυο μήνες ξεκούρασης, κατά την επιστροφή της στην εκπομπή, χθες βράδυ, θέλησε να αποκαλύψει, σε απευθείας μετάδοση το πρόβλημα υγείας της

Συγκλονίζει Ιταλίδα παρουσιάστρια: Πολεμώ τον καρκίνο και φοράω περούκα, ας μην ντρεπόμαστε
Σε μια προσωπική, συγκλονιστική μαρτυρία προχώρησε Ιταλίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια του καναλιού Italia Uno, του ομίλου Μπερλουσκόνι. Η Νάντια Τόφα, 38 ετών, είναι μια από τις κύριες παρουσιάστριες της εκπομπής δημοσιογραφικής έρευνας και σάτιρας Le Iene, (Οι Ύαινες).

Στις 2 του περασμένου Δεκεμβρίου, ενώ βρισκόταν για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Τεργέστη, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μετά από δυο μήνες ξεκούρασης, κατά την επιστροφή της στην εκπομπή, χθες βράδυ, θέλησε να αποκαλύψει, σε απευθείας μετάδοση:

Κλείσιμο
«Μου διαγνώσθηκε καρκίνος. Τους δυο μήνες που μας πέρασαν υποβλήθηκα σε θεραπεία, έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία μετά από επέμβαση. Μου αφαίρεσαν το 100% του καρκίνου αυτού, αλλά έκανα τις προληπτικές θεραπείες, διότι θα μπορούσε να έχει μείνει κάποιο κύτταρο της ασθένειας».

Συγκινημένη, η Νάντια Τόφα πρόσθεσε: «Θέλησα να κάνω γνωστή την εμπειρία μου αυτή, διότι δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται, ούτε και η περούκα αυτή που φοράω».

Τέλος, η Ιταλίδα παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους τηλεθεατές της, λέγοντάς τους : «Σας ζητώ να συνεχίσετε να φέρεστρ απόλυτα κανονικά. Να συνεχίσετε να μου κάνετε αστεία όπως πρώτα, όταν θα με συναντάτε στον δρόμο να μου λέτε τα ίδια πράγματα, όπως πριν. Μην μας φέρεστε σαν να είμαστε άρρωστοι, διότι είμαστε πολεμιστές. Όποιος δίνει μάχη κατά του καρκίνου, είναι ο δυναμικότερος και πιο εντάξει άνθρωπος που υπάρχει».

Το μήνυμα της προβάλλεται από όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και προκάλεσε την θετική αντίδραση χιλιάδων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. και φοράω περούκα, δεν πρέπει να ντρεπόμαστε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης