Βίντεο: Το Tesla της SpaceX «έπιασε» UFO κοντά στη Γη!

Βίντεο: Το Tesla της SpaceX «έπιασε» UFO κοντά στη Γη!

«Ελέγξτε το βίντεο από το 39:50, υπάρχει ένα UFO στο βάθος», ανέφερε ο πολίτης που έκανε τη διαπίστωση

Βίντεο: Το Tesla της SpaceX «έπιασε» UFO κοντά στη Γη!
Μία ιστορική συνεργασία, μία φαντασμαγορική εκτόξευση, ένας υψηλός στόχος... Ο πύραυλος της SpaceX που ξεκίνησε το ταξίδι του για τον Άρη από το ακρωτήριο Κανάβεραλ της NASA δεν έχει πετύχει μέχρι στιγμής τους αρχικώς ανακοινωθέντες στόχους. 

Ωστόσο, τα πρώτα αποτελέσματα από το ταξίδι στο Διάστημα είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικά, καθώς οι πρώτες εικόνες που έφτασαν στη Γη, όχι μόνο δεν ήταν αδιάφορες, αλλά προκάλεσαν μεγάλες συζητήσεις και συγκρούσεις, ιδιαίτερα στο σημείο που διακρίνεται ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο να κινείται γύρω από τον πλανήτη μας.

Το UFO που κατέγραψε η κάμερα που φέρει το Tesla του επικεφαλής της SpaceX, το οποίο μεταφέρεται στον πύραυλο, διακρίνεται να παρακολουθεί την εκτόξευση του διαστημικού οχήματος και ακολούθως να αναπτύσσει ταχύτητα και να εξαφανίζεται από το «οπτικό πεδίο».

Κλείσιμο
Τη διαπίστωση έκανε ένας πολίτης, ο οποίος παρακολουθούσε την online σύνδεση της SpaceX με την κάμερα του Tesla. Στο μήνυμά του έγραψε χαρακτηριστικά: «Ελέγξτε το βίντεο από το 39:50, υπάρχει ένα UFO στο βάθος».

Άλλοι αναγνώρισαν ότι όντως υπάρχει ένα αντικείμενο που κινείται περίεργα, υπέθεσαν ωστόσο ότι πρόκειται για κάποιον δορυφόρο. 

Δείτε το βίντεο...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης