Κι όμως αυτό το άθλιο σκίτσο οδήγησε στη σύλληψη του δράστη!

Κι όμως αυτό το άθλιο σκίτσο οδήγησε στη σύλληψη του δράστη!

Το σκίτσο ζωγράφισε ένας αυτόπτης μάρτυρας που προσπάθησε να θυμηθεί τον κατηγορούμενο

Το σκίτσο αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί κακό, αρκετά κακό. Και ειδικά όταν έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει την αστυνομία να ταυτοποιήσει έναν ύποπτο.

Θα μπορούσε να θυμίζει μια φράουλα που φοράει… καπέλο. Τις κουκίδες που παίζουν τον ρόλο των ματιών συνοδεύουν κάποιες ακαταλαβίστικες οριζόντιες γραμμές, ενώ υπάρχει μόνο ένα αυτί.

Και πάλι όμως, η αστυνομία του Λάνκαστερ στην Πενσιλβάνια κατάφερε να το χρησιμοποιήσει και με τη βοήθειά του να ταυτοποιήσει έναν ύποπτο που φέρεται να παρίστανε τον εργαζόμενο σε μια επιχείρηση και το έσκασε με ένα ποσό στις 30 Ιανουαρίου.

Το σκίτσο ζωγράφισε ένας αυτόπτης μάρτυρας που προσπάθησε να θυμηθεί τον κατηγορούμενο.

Το σκίτσο ήταν «ερασιτεχνικό και θύμιζε καρτούν», ανέφερε η τοπική αστυνομία. Αλλά το σκίτσο, σε συνδυασμό με την περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα, θύμισε σε τουλάχιστον έναν αστυνομικό μια συνάντηση με τον 44χρονο ύποπτο Hung Phuoc Nguyen. Στη συνέχεια, η αστυνομία έδειξε στον μάρτυρα φωτογραφίες πιθανών υπόπτων, ανάμεσα σε αυτές και μία του 44χρονου.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Έργο τεχνης

Όχι και άθλιο.Το υφος των ματιών είναι ίδιο.Με μια καλή θέληση,γιατί όχι και τα χείλη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fr01

Βίντεο από το σημείο της επιχείρησης - Είχε πάνω του ένα όπλο και ένα μαχαίρι - Ο μαροκινής καταγωγής Γάλλος εντοπίστηκε σε αποθήκη στην περιοχή Meinau, κοντά στη συνοικία Neudorf που ήταν αποκλεισμένη από νωρίς το απόγευμα

6