Βίντεο: Γυμνόστηθη μέλος της FEMEN «περπάτησε» στο κόκκινο χαλί της Όπερας της Βιέννης

Βίντεο: Γυμνόστηθη μέλος της FEMEN «περπάτησε» στο κόκκινο χαλί της Όπερας της Βιέννης

Για ελάχιστα δευτερόλεπτα κατάφερε να στείλει το μήνυμά της καθώς συνελήφθη από αυστριακούς αστυνομικούς

«Κοκκίνισε» το κόκκινο χαλί στην Όπερα της Βιέννης το βράδυ της Πέμπτης όταν σε αυτό έκανε την εμφάνισή της ένα γυμνόστηθο μέλος της φεμινιστικής οργάνωσης Femen.

Για μερικά δευτερόλεπτα το μέλος της Femen, που όπως προέκυψε είναι 25 ετών, κατάφερε να στείλει το μήνυμα κατά του προέδρου της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκτο.

«Ποροσένκο φύγε» είχε γράψει στο στήθος της με μαύρη μπογιά καθώς ο Ουκρανός πρόεδρος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αυστρία.Η διαμαρτυρίας της καλοντυμένης για να μην κινήσει τις υποψίες των αρχών Femen έλαβε τέλος όταν έπεσαν πάνω της αυστριακοί αστυνομικοί που την συνέλαβαν.

Η 25χρονη κατηγορείται για ανυπακοή και προσβολή της δημοσίας αιδούς όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αυστριακής αστυνομίας.ΣΧΟΛΙΑ (5)

ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ

ΑΡΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΟ 90 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΜΗΣΕ ΜΑΝΟΥΛΙΑΑΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑΜΑΣ!! Κ......ΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΝ ΜΑΝΟΥΛΙ ΕΞΩ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ

σοδομα κ γομορα

ο πλανήτης όλος!!!

ωραία μεμέ

μπράβο στην συντρόφισσα. Αυτά να τα βλέπετε οι αξΟΥριστες οι Ελληνίδες συντρόφισσες

Υπάλληλος από τα Lidl

Την συντρόφισα κι αν πλένεις...

Κοσμάς

Μπραβο της

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rolex_socialdemocrats

Η Σοσιαλδημοκράτης υφυπουργός Σαβσάν Τσεμπλί δέχθηκε πυρά για το πανάκριβο ρολόι της - «Ποιος από εσάς έχει ζήσει με 12 αδέλφια σε δύο δωμάτια χωρίς να έχει φάει προτού κοιμηθεί και χωρίς θέρμανση; Κανείς δεν μπορεί να μου πει τι σημαίνει φτώχεια» απάντησε η υφυπουργός

19