CNN: Ο Τραμπ είναι υγιής, αλλά υπέρβαρος και αγύμναστος όπως ο μέσος Αμερικανός

CNN: Ο Τραμπ είναι υγιής, αλλά υπέρβαρος και αγύμναστος όπως ο μέσος Αμερικανός

Το αμερικανικό δίκτυο έσπευσε να σχολιάσει στην ιστοσελίδα του πως, τα...παχάκια του Τραμπ και το γεγονός ότι δεν αθλείται σχεδόν καθόλου, δεν τον κάνουν να διαφέρει σε τίποτα από τον μέσο Αμερικανό πολίτη

CNN: Ο Τραμπ είναι υγιής, αλλά υπέρβαρος και αγύμναστος όπως ο μέσος Αμερικανός
O Τραμπ είναι υπέρβαρος και σχεδόν αγύμναστος όπως οι περισσότερο Αμερικανοί. 

Η σωματική και ψυχική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής των Αμερικανών ΜΜΕ μετά την ανακοίνωση της ιατρικής έκθεσης που αφορά την υγεία του προέδρου των ΗΠΑ.

Το αμερικανικό δίκτυο CNN έσπευσε να σχολιάσει στην ιστοσελίδα του πως, τα...παχάκια του Τραμπ και το γεγονός ότι δεν αθλείται σχεδόν καθόλου, δεν τον κάνουν να διαφέρει σε τίποτα από τον μέσο Αμερικανό πολίτη. 

Κλείσιμο
Στις ΗΠΑ, πάνω από το 1/3 των ενήλικων πολιτών είναι υπέρβαροι και πάνω από το 1/3 είναι παχύσαρκοι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ. 
   
Αυτό σημαίνει ότι,το ποσοστό των ενηλίκων, ηλικίας 20 ετών και πάνω, που είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι. αγγίζει το 70,7%, σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) θεωρείται από ορισμένους ειδικούς ένα πολύ περιορισμένο μέτρο σε ότι αφορά τον υπολογισμό του σωστού βάρους ενός ατόμου λαμβάνοντας υπόψη το λίπος και τους μύες  Το λίπος κι όχι το βάρος είναι αυτό που βλάπτει την υγεία, όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες. 
 
«Ένας καλύτερος τρόπος μέτρησης της παχυσαρκίας είναι μια ακτινογραφία που μπορεί να κάνει διάκριση ανάμεσα στο λίπος και τα ανθρώπινα σπλάχνα», γράφει το CNN. Μάλιστα υπάρχουν κάποια νοσοκομεία που χρησιμοποιούν μια ειδική ανάλυση για τον προσδιορισμό της λιπώδους σύνθεσης του ανθρώπινου ιστού. Ακόμα και η μέτρηση της περιμέτρου της μέσης θεωρείται ότι είναι ένα καλύτερο μέτρο υπολογισμού του λίπους από τον ΔΜΣ.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης