Βίντεο: Ο Αλβανός πρωθυπουργός ντύθηκε Άγιος Βασίλης για να... ξεφύγει από τα σκάνδαλα

Βίντεο: Ο Αλβανός πρωθυπουργός ντύθηκε Άγιος Βασίλης για να... ξεφύγει από τα σκάνδαλα

Το τελευταίο διάστημα η δημοτικότητά του βρίσκεται στο ναδίρ, λόγω της εμπλοκής στενού του συνεργάτη σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - Καυστικό το σχόλιο του προκατόχου του Σαλί Μπερίσα

Βίντεο: Ο Αλβανός πρωθυπουργός ντύθηκε Άγιος Βασίλης για να... ξεφύγει από τα σκάνδαλα
Ντυμένος … Άγιος Βασίλης, εμφανίστηκε σε πρωτοχρονιάτικο τηλεοπτικό show ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, που το τελευταίο διάστημα η δημοτικότητά του βρίσκεται στο ναδίρ, λόγω της εμπλοκής του στενού του συνεργάτη Σαημίρ Ταχίρι σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Ράμα εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή «Κυριακή στην Αλβανία» του TV Klan, προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα ενός μικρού αγοριού με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Κλείσιμο



Ο μικρός Λεό, καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, και η μητέρα του είχαν στείλει μία επιστολή στην εκπομπή, ζητώντας υποστήριξη προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες. Όπως έγραψε οι γιατροί του έδωσαν ελπίδες πως κάποια μέρα θα μπορέσει να σταθεί όρθιος και να περπατήσει. Αυτό που θέλει τώρα είναι, να εξασφαλιστεί ένα όχημα που θα τον μεταφέρει καθημερινά στο σχολείο και ένας φυσιοθεραπευτής που θα τον βοηθήσει στην αποκατάσταση του προβλήματός του.

Οι παραγωγοί της εκπομπής, έθεσαν το γράμμα του μικρού Λεό στον Αλβανό πρωθυπουργό, ο οποίος δέχτηκε να συμβάλλει προκειμένου να πάρει το παιδί το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Ντυμένος… Babagjyshi (ο Άγιος Βασίλης στα αλβανικά), ο Ράμα εμφανίστηκε στη διάρκεια της εκπομπής, ξαφνιάζοντας ευχάριστα το παιδί και τη μητέρα του. Έπειτα από μία συζήτηση με τον Λεό, εμφανώς συγκινημένος ο Αλβανός πρωθυπουργός, ανακοίνωσε πως θα υπάρξει κρατική υποστήριξη και αρωγή, για να ικανοποιηθεί το αίτημα του παιδιού. 

Η εμφάνιση του Έντι Ραμα, αλά Άγιος Βασίλης, σχολιάστηκε ποικιλότροπα στην Αλβανία. Καυστικό είναι το σχόλιο του προκατόχου του Σαλί Μπερίσα, και θανάσιμου πολιτικού του αντιπάλου, στα social media. «Αφού έκλεψε τέσσερα χρόνια, τώρα ντύνεται σαν τον  Άη Βασίλη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης