Ρωσία: Ο Πάβελ Γκραντίνιν θα είναι προεδρικός υποψήφιος του ρωσικού κομμουνιστικού κόμματος

Ρωσία: Ο Πάβελ Γκραντίνιν θα είναι προεδρικός υποψήφιος του ρωσικού κομμουνιστικού κόμματος

Το κόμμα απέρριψε αιφνιδιαστικά τον βετεράνο ηγέτη του, Γκενάντι Ζιουγκάνοφ

Το Ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα απέρριψε αιφνιδιαστικά σήμερα τον βετεράνο ηγέτη του, Γκενάντι Ζιουγκάνοφ ως προεδρικό υποψήφιο του, κατά του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στις προεδρικές εκλογές του 2018.

Έτσι, αντί του Ζιουγκάνοφ επέλεξε τον 57χρονο Πάβελ Γκραντίνιν που είναι μηχανολόγος και διαχειριστής μιας φάρμας που βρίσκεται στα προάστια της Μόσχας, από τα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Ο Γκραντίνιν θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος έναντι της προεδρικής υποψηφιότητας του 65χρονου Πούτιν, που αναμένεται ότι θα κερδίσει στις προεδρικές εκλογές με άνεση.

 

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Σύντροφος Τσουτσούμπας

Χαιρετίζω την εκλογή του Ρώσου συντρόφου και αναμένω την τεράστια επιτυχία του στις εκλογές... Ζήτω οι Μαρξ, Λένιν, Τρότσκι, Τσαουσέσκου και Φιντέλ... Δεν θα περάσει ο Φασισμός...

zz

Ο Γκεναντι Ζιουγκάνοβ παραμένει γραμματέας του κόμματος και ο Πάβελ Γκραντίνιν υποψήφιος για την προεδρία από το ΚΚΡ , η απόφαση παρθικέ εδώ και εβδομάδες απλά την κρατούσαν μυστική , ο λόγος να δουν με ποιον υποψήφιο θα κατέβη το κόμμα του Ζιρινοβσκι , από την στιγμή που κατεβαίνει ο ιδίως ο Ζιρινοβσκι το ΚΚΡ κινδύνευε να απολέσει την δεύτερη θέση διότι ο Ζουγκανοβ δεν ήταν σίγουρο ότι μπορεί να χτυπήσει ξανά τον Ζιρινοβσκι , για αυτό και πρότειναν τον Πάβελ Γκραντίνιν επιτυχημένο μάνατζερ εδώ μερικές δεκαετίες σε ένα κολχόζ στα προάστια της Μόσχας .

@

Ο Ζιρινόφκι είναι εδώ και καιρό τελειωμένος . Εμφανίζει τεράστια διαρροή ψηφοφόρων κατά Πούτιν μεριά ιδιαίτερα μετά τις εξελίξεις στη Συρία .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

real_estate

Ρώσοι ολιγάρχες, Άραβες συμμορίτες, μαφιόζοι και διεθνείς τρομοκράτες φέρονται να έχουν «φουσκώσει» τις τιμές των ακινήτων στη Γερμανία, προκειμένου να νομιμοποιήσουν το «μαύρο χρήμα» που έχουν στη διάθεσή τους